Loods op Smokkelhoek gesloten na vondst harddrugs

  Actueel

KAPELLE - Burgemeester Huub Hieltjes van de gemeente Kapelle heeft woensdag een drugspand gesloten op bedrijventerrein de Smokkelhoek in Kapelle.


In de loods aan de Handelsweg in harddrugs aangetroffen. Deze vondst kwam dinsdag aan het licht bij een inval door de politie. Het pand is voor een periode van een halfjaar verzegeld. De eigenaar is hierover geïnformeerd.

Drugsbeleid

De Opiumwet geeft een burgemeester in het kader van de openbare orde en veiligheid de bevoegdheid om een drugspand te sluiten. Deze maatregel neemt de burgemeester, zodat klanten en drugsdealers niet meer bij het drugspand terecht kunnen. Wie de overtreding in het pand heeft begaan - de eigenaar, huurders, bewoners of een derde – is daarbij niet van belang.

Hieltjes roept inwoners op verdachte situaties te melden bij de politie, via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800–7070.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Interieurverzorger

Goes / Zierikzee

Bezorgers

Middelburg

Verzorgenden IG

Goes - Hansweert - Krabbendijke - Kruiningen - Yerseke - Rilland

Meerdere vacatures

Kapelle

Bezorgers

Brabant en Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief