Wat brengt jeugd en natuur dichter bij elkaar?

  Actueel

KORTGENE - IVN natuureducatie organiseert op donderdag 26 september in Kortgene de bijeenkomst 'Alle kinderen hebben recht op natuur!' Ze wil in contact komen met enthousiaste ouders, 'groene' vrijwilligers en andere geïnteresseerden uit Zeeland die willen meedenken over manieren om Zeeuwse kinderen meer in contact te brengen met de natuur.


Er zijn al initiatieven, zoals de Tiny Forests en het vergroenen van schoolpleinen. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte om kennis te maken met het bestaande aanbod en mogelijkheden voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën. 'Koester je groene dromen of heb je al een plan? Kom ook, ontmoet medestanders en ontdek wat je kunt doen en welke hulp je kunt krijgen', laat het IVN weten.

De bijeeenkomst vindt donderdag 26 september van 18.00 tot 22.30 uur plaats in dorpshuis de Stadsweide in Kortgene en is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.ivn.nl/denatuurin.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief