Fons Naterop is vanaf volgende week vrijdag waarnemer in de gemeente Kapelle.
Fons Naterop is vanaf volgende week vrijdag waarnemer in de gemeente Kapelle. (Foto: )

Fons Naterop vanaf 21 februari waarnemer in Kapelle

  Actueel

KAPELLE - Fons Naterop wordt vrijdag 21 februari geïnstalleerd als waarnemend burgemeester van de gemeente Kapelle.


De 63-jarige CDA'er volgt tijdelijk Huub Hieltjes op, die dinsdag (18 februari) afscheid neemt van Kapelle. Hieltjes is benoemd tot eerste burger van de gemeente Duiven.

Receptie

Vrijdagmiddag 21 februari wordt Naterop geïnstalleerd tijdens een buitengewone raadsvergadering. Hierin spreken commissaris van de koning in Zeeland Han Polman, waarnemend voorzitter Henk Keurhorst van de gemeenteraad van Kapelle en loco-burgemeester Jon Herselman van Kapelle Naterop toe. Ook neemt hij zelf het woord. 

Daarna, vanaf 17.00 uur, is iedereen welkom in het gemeentehuis in Kapelle om kennis te maken met de nieuwe waarnemer. Deze receptie vindt plaats in de hal.

Zintuigen

Bij zijn voordracht liet Naterop al weten hard te willen werken voor de gemeente Kapelle, en niet alleen vanuit het gemeentehuis. "Ik gebruik mijn zintuigen om erachter te komen wat de inwoners belangrijk vinden, waarvan ze warm worden. Ik vind het leuk om dat ook een-op-een te doen. Deze informatie speel ik dan door naar gemeenteraad en college van burgemeester en wethouders."

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief