Djani (3) en Jayce (1) knutselen hun lieve boodschap.
Djani (3) en Jayce (1) knutselen hun lieve boodschap.

Schoremorries bezorgt hartverwarmende post

  Actueel

SCHORE - De Schoorse kinderclub Schoremorries laat zien dat ze haar kwetsbare medemens niet vergeet. De kinderen maken tekeningen en andere leuke post en roepen iedereen op mee te doen.


Kinderen hoeven niet naar school en de kinderopvang en zijn opeens de hele dag thuis. Wat doe je dan als je je huiswerk af hebt? Maak eens een leuke tekening of schrijf een kaartje om anderen een hart onder de riem te steken, is de oproep van de Schoremorries. Ze gooien zelfs spulletjes als papier en stickers door de brievenbus, als dat nodig is. “Heb je de post klaar, stop het dan in de bus bij Langstraat 6. Zo laten we zien dat we in Schore een groot hart voor elkaar hebben”, aldus de Schoremorries op Facebook.

Vrolijkheid

“Ik heb dit opgestart, ook omdat ik zie dat kinderen soms niet goed raad weten met alles”, vertelt Franciëlla Chamuleau van Jeugdwerk Schoremorries. Tekenen kan dan helpen bij de verwerking van de nieuwe ervaringen. En die kunstwerkjes kunnen bijvoorbeeld voor vrolijkheid zorgen bij eenzame mensen. Daarom hopen de Schoremorries op veel hartverwarmende post.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Bezorgers

Goes

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Bezorgers

Middelburg

Meewerkend voorman revisie-afdeling

Krabbendijke of op locatie

Bezorgers

Vlissingen