Afbeelding

Avond4daagse Kapelle Biezelinge

Algemeen

BIEZELINGE - Ook dit jaar zal er in mei weer de welbekende Avondvierdaagse worden georganiseerd. Dit jaar vindt het plaats van 29 mei t/m 1 juni.

Het startpunt voor de Avond4daagse is bij de Basisschool de Linge, Noordstraat 5 te Biezelinge. Er kan ingeschreven worden voor 5 kilometer, 7,5 kilometer en 10 kilometer. Elke dag zal er voor de 10 kilometer gestart worden om 18.30 uur en voor de 5 kilometer en de 7,5 kilometer om 18.45 uur.

Inschrijving en route

De voorinschrijving is op vrijdagavond 26 mei van 19.00 tot 20.30 uur, eveneens bij Basisschool de Linge. Graag willen we iedereen vragen om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Op maandag 29 mei (de eerste dag van de Avond4daagse) kan er vanaf 18.15 uur worden na-ingeschreven. Ook dit jaar zal op dinsdag als vanouds de route weer door Cederhof gaan, waar we opgewacht worden door een dweilband en de bewoners van Cederhof. Op donderdag rond 19.45-20.00 uur worden de deelnemers vanaf het parkeerterrein bij de bredeschool 't Saamdeel feestelijk binnengehaald onder muzikale begeleiding van Showkorps Jonge Kracht.

Nadere info is te vinden op Facebookpagina: Avond4daagse Biezelinge of website www.avond4daagsebiezelinge.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief