Logo internetbode.nl/reimerswaal

Popkoor Seaside Rendez-Vous treedt op in Ter Reede

KAPELLE - Op zondag 26 maart treedt popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes op in woonzorgcentrum Ter Reede in Vlissingen. Het optreden begint om 14.30 uur in het atrium van Ter Reede aan de Vredehoflaan 370 in Vlissingen. Het wordt weer een gezellige en muzikale middag. De entree is gratis.

SEASIDE Rendez-Vous is een band met 60 zangers en zangeressen en staat onder leiding van dirigent Frank de Vreeze. Samen maken ze met veel plezier en enthousiasme muziek. De zangers en zangeressen van SEASIDE zijn tussen de 18 en 60 jaar en komen uit verschillende delen van Zeeland. De bezetting van de band is: toetsen, piano, dwarsfluit, gitaar, basgitaar en drums. Het repertoire van SEASIDE bestaat uit vele soorten popmuziek. SEASIDE zoekt graag nummers waarmee zij zich van andere koren kan onderscheiden en waaraan de band een belangrijke bijdrage kan leveren.

SEASIDE repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Vroone, C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle. Na afloop is er gelegenheid om aan de bar gezellig nog wat na te praten. Want naast prestatie staat ook de gezelligheid hoog in ons vaandel.

Kijk voor meer informatie op www.seasiderendezvous.nl

Nieuwe leden

Iedereen die graag met ons mee wil zingen en optreden kan zich aanmelden om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@seasiderendezvous.nl. We kunnen nog nieuwe leden gebruiken, vooral mannen!<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892679886-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

diverse vacatures

Tholen

Tandartsassistent m/v

Middelharnis

Technisch MBOérs

Borssele

Diverse vacatures

regio Zeeland

Elektromonteurs

’s-Heerenhoek

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief