Logo internetbode.nl/reimerswaal

Stembus haalt Kapelse stemmen op

KAPELLE - De gemeente Kapelle hoopt op een zo hoog mogelijke opkomst tijdens de verkiezingen en laat daarom een tot stembureau omgebouwde Amerikaanse schoolbus op woensdag 15 maart langs verschillende locaties rijden waar normaal gesproken geen stembureau is. 


De haltetijden zijn: tussen 7.00 en 9.30 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur bij treinstation Kapelle-Biezelinge, tussen 10.00 en 12.00 uur op het Marktplein in Biezelinge, tussen 13.00 en 14.00 uur op het sluisplateau in Wemeldinge, tussen 14.30 en 15.30 uur bij de Petrakerk aan de Goessestraatweg en tussen 19.30 en 20.30 uur aan de Noordhoeksewegeling in Eversdijk.

Buurtborrel De stembus komt op drukke plekken waar geen gewoon stembureau staat en op een aantal minder centrale plekken, waar kiezers wat verder moeten lopen naar het stembureau. 'Juist hen willen we het makkelijk maken', laat een woordvoerder van de gemeente Kapelle weten. 'We sluiten af in buurtschap Eversdijk. Daar is voor zover bekend nog nooit een stembureau geweest, omdat er maar enkele tientallen mensen wonen.’ Bewoners van Eversdijk sluiten de dag af met een buurtborrel.

Museum Naast de stembus zijn er in Kapelle twee bijzondere stembureaus vanwege de locatie. Kapellenaren kunnen stemmen in het Fruitteeltmuseum en in brede school ’t Saamdeel.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief