Logo internetbode.nl/reimerswaal

OVY bedankt klanten voor vertrouwen

YERSEKE - Tanja Steketee uit Yerseke mocht donderdagavond in restaurant 't Hoekje in haar woonplaats een fiets ter waarde van 750 euro in ontvangst nemen. Zij won de hoofdprijs van de Najaarsactie van Ondernemersvereniging Yerseke (OVY). Monique Verschuure uit Yerseke, M. Butyn uit Kruiningen, familie Steenbakker uit Heinkenszand, H. Luteijn uit Wemeldinge en Lenny Steketee uit Yerseke gingen met een waardebon van 250 euro naar huis.

Van 10 november tot 3 december kregen klanten van een aantal ondernemers in Yerseke bij besteding van vijf euro zegels. Een volle spaarkaart met deze zegels konden ze inleveren bij de deelnemende winkeliers en zo maakten ze kans op prijzen.

Prijzen Bij eerdere trekkingen verraste de OVY klanten al met 45 cadeaupakketten. Donderdagavond reikte OVY-voorzitter Marijn Cornelisse ook waardebonnen en de fiets als hoofdprijs uit. De ondernemersvereniging spreekt van een succesvolle actie om haar klanten in het zonnetje te zetten. Dat er ook veel deelnemers van buiten het dorp waren, bewijst voor de ondernemers dat Yerseke ook in de omgeving gewaardeerd wordt als centrum om boodschappen te doen en cadeaus te kopen.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432892679886-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Assistent-Accountant

Sint Maartensdijk

Tandartsassistent m/v

Middelharnis

Elektromonteurs

’s-Heerenhoek

Elektromonteur

Kruiningen

(Leerling) Verzorgende

regio Zeeland

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief