Afbeelding

Aquariumdag bij Van der Poel dier en verblijf op 28 november

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Op zaterdag 28 november van 10.00 tot 16.00 uur organiseert de grootschalige dierenwinkel in Kruiningen een speciale aquariumdag.

Op deze dag wordt er een demonstratie 'Aquascaping' gegeven. Hoe creëer je prachtige onderwaterlandschappen, die het aquarium een adembenemende uitstraling geven? Er zijn specialisten aanwezig voor al uw vragen over aquaria, vissen, planten en voeding etc. Speciaal voor de garnalenliefhebber wordt er ook een prachtige garnalenshow gegeven waar de mooiste en specifieke garnalen te bewonderen zijn. Er zijn deskundigen aanwezig voor al uw vragen. En natuurlijk zijn er deze dag zoals u gewend bent van Van der Poel dier en verblijf aantrekkelijke aanbiedingen op aquaria en vissen. Ook kunt u helemaal gratis uw aquariumwater laten testen. Kortom, onder het genot van een hapje en een drankje wordt het een inspirerende en een gezellige dag. Mis het dus niet!

De aquariumdag vindt plaats op zaterdag 28 november van 10.00-16.00 uur bij Van der Poel dier en verblijf, Weihoek 16 in Kruiningen. Kijk voor meer informatie op www.vanderpoeldierenverblijf.com

Van der Poel dier en verblijf, Weihoek 16, Kruiningen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief