Afbeelding

Dompel uzelf onder in luxe bij Beautify

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE – Beautify luxury spa & skin improvement opende onlangs haar deuren in Yerseke. Celine Verschuure is met haar twintig jaar één van de jongste ondernemers in Yerseke en met succes. Sinds de opening is het klantenbestand meer dan verdubbeld. “Jong en oud komt hier om even lekker te ontspannen en laat zich onderdompelen in luxe.”

DOOR JENINE HOOGLANDER

Van kleins af aan was Celine Verschuure al verzot op make-up en alles wat daarbij hoort. “Mijn tante werkte in een drogist en ik kreeg van haar altijd testertjes en met kerst een heleboel make-up.” Na haar opleiding voor schoonheidsspecialiste begon Celine met thuisbehandelingen. “Er is nu een droom voor mij uitgekomen met mijn eigen zaak.” En wat voor een zaak! Aan de Lepelstraat is er met de komst van Beautify een stukje luxe toegevoegd. Beautify wil met haar concept op een laagdrempelige manier een compleet plaatje aanbieden, voor zowel vrouwen als mannen, voor jong en oud.

Acryl en gelnagels De buitenkant van het pand oogt modern met elementen van hout. In de moderne inrichting zijn wederom de houten elementen terug te vinden en dit straalt warmte en luxe uit. Modern, met een vleugje Ibiza. Er heerst een serene rust in de behandelkamers die allemaal modern doch sfeervol zijn ingericht. “Voor de gezichtsbehandelingen werken wij met producten van Maria Galland. Voor haarstyling werken wij met merken als CHI en de nieuwe Kardashian haarlijn.” Vanaf oktober gaat Beautify naast de gewone manicure en pedicure zich ook specialiseren in acryl en gelnagels. "Wij werken zoveel mogelijk met biologische en organische producten".

Behandelingen Er is een heel scala aan behandelingen mogelijk bij Beautify zoals lichaamsbehandelingen, massages, wimperextensions, wenkbrauwstyling, waxing en threading. “Onze acnebehandelingen worden vaak vergoed door de ziektekostenverzekering.” Ook voor kleding en accessoires kunt u terecht bij Beautify. Met merken als Isla Ibiza, Lofty manner, Labee á porter, B.Loved en B.more en Jacky luxury wordt Ibiza tot chic naar Yerseke gebracht. Daarnaast verkopen zij Lalique parfums, deze zeer exclusieve Nice parfums bevatten natuurlijke stoffen en zijn niet op dieren getest. “Wij werken zoveel mogelijk met biologische en organische producten.”

Visagie Naast schoonheidsspecialiste is Celine ook make-up artist. Zij heeft onlangs haar visagie-opleiding afgerond bij het topinstituut van Mieke Petiet en zij is uitgenodigd voor de maandelijkse Masterclasses in Amsterdam. “Dat is een hele eer, er worden maar weinig mensen hiervoor gevraagd. Ik ga daar aan het werk met internationale topmodellen en topfotografen van Vogue tot Elle. Ik verzorg de volledige styling, zowel het haar als de make-up en ook de kleding maak ik zelf.”

Kinderfeestje "Hoe breng je make-up aan’ is één van de workshops waar klanten zich voor kunnen aanmelden, maar ook een compleet verzorgt vrijgezellenfeestje of een kinderfeestje behoort tot de mogelijkheden. De kinderen hun nageltjes worden gedaan, ze krijgen een maskertje op en mogen hun eigen make-up ontwerp maken. Daarna worden ze opgemaakt en krullen of stijlen we hun haartjes. Dit is echt hartstikke leuk.”

Kijk voor meer informatie op: www.beautify-luxuryspa.nl

Beautify luxury spa & skin improvement, Lepelstraat 11, 4401 EB Yerseke

Voor Celine Verschuure is visagie haar grote passie. FOTO JENINE HOOGLANDER



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief