Afbeelding

Mon Rêve, een droom voor iedereen

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Het is intussen al bijna anderhalf jaar geleden dat Mon Rêve haar deuren opende. In korte tijd is de winkel uitgegroeid tot een winkel waar mensen komen voor het hele gezin vertelt de eigenaresse Astrid Sinke.

Naast dames-, herenmode, een uitgebreide collectie onder- en been mode (voor het hele gezin), heeft Mon Rêve ook betaalbare riemen, (rug)tassen, sjaals en seizoensgebonden accessoires. We verkopen onder andere de volgende merken; Tom Tailor, Sao Paulo, Poools, Ten Cate. Binnenkort krijgen we het merk Yest erbij dat is een sportief/vrouwelijk en ook belangrijk een betaalbaar merk. Als klanten bijvoorbeeld een spijkerbroek nodig hebben komt het niet vaak voor dat we ze niet kunnen helpen want wij hebben maat 26 t/m 48 en lengtemaat 30 t/m 38 met prijzen vanaf ? 39,95 Waar de gewone winkel stopt begint Mon Rêve.

Samen Sterk Terwijl er gesproken wordt over zware tijden voor de middenstand, investeert Astrid liever in de uitstraling van haar winkel en juicht ze lokale samenwerkingsverbanden toe. Voorbeelden van samenwerking in Kruiningen zijn: Donderdag 12 februari doen wij mee aan de Ladies Night bij TMC in Kruiningen door een modeshow te lopen, en zo doen er verschillende ondernemers mee uit Kruiningen aan de Ladies Night. Op vrijdag 20 februari van 19:00 tot 21:00 organiseren wij in de winkel een exclusieve, extra lange koopavond in samenwerking met Victoria Juwelen. Kortom, bij Mon Rêve daar moet je zijn.

Openingstijden: Maandag: gesloten; Dinsdag t/m Donderdag van 09.00-17.30u; Vrijdag van 09.00-20.0u; Zaterdag van 09.00-15.00u

Mon Rêve, Markt 12, 4416 AH Kruiningen, www.monrevekruiningen.nl, Astrid@monrevekruiningen.nl, 0113-320582



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief