Afbeelding

Nieuwe Aldi Kruiningen opent vrijdag

Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Supermarkt Aldi opent aanstaande vrijdag (21 november) om 8.30 uur haar nieuwe filiaal in Kruiningen. “Deze winkel is bijna dubbel zo groot, en veel opener dan ons filiaal in Krabbendijke. We zijn er trots op”, vertelt districtleider Jan van Keulen. De Krabbendijkse vestiging sluit vandaag (woensdag). In de nieuwe zaak vindt vrijdag een openingsactie plaats.

Aldi verhuist, omdat de nieuwe locatie meer ruimte biedt - ook voor het parkeren - en beter bereikbaar is. “Bij ons staat alles in het teken van de klant”, aldus Van Keulen. “Zelfs de parkeervakken zijn extra breed.” Het assortiment blijft zoals het was: hoge kwaliteit voor een lage prijs. Maar misschien ontdekt u nu toch nieuwe producten. “Vroeger waren onze winkels vrij donker. De nieuwe winkel is door de natuurlijke verlichting veel opener. Daardoor komen ook de artikelen beter tot zijn recht.”

Enthousiast Aldi Kruiningen is op maandag tot en met woensdag open van 8.30 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Het enthousiaste team, onder aansturing van filiaalleidster Diane Rijnhout, gaat mee van Krabbendijke naar Kruiningen. “Geweldig om straks het nieuwste Aldi-filiaal te mogen leiden”, zegt Diane Rijnhout. “We doen het voor de klant!

Aldi Kruiningen - Sluisweg 26 - 4416RL Kruiningen. FOTO JOHAN RIJNHOUT



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief