Culinaire proeverij tijdens de Winterfair van Magnolia

Bedrijvig Nieuws

BRUINISSE - Het einde van het jaar staat voor de deur en de donkere dagen zijn weer aangebroken. Magnolia in Bruinisse verzorgt zoals elk jaar weer een aantal sfeervolle, gezellige winterse dagen.

Met het oog op de feestdagen word bij Magnolia de winkel en de buitenplaatsen gekleed in een warme winterse sfeer. Ook de aanwezigheid van een top kok die voor ons heerlijke hapjes bereid en laat proeven, geven dit alles een gezellige culinaire tint. Samen met de verschillende standhouders die hun stijlvolle assortiment aan u presenteren en hun waren laten proeven maken de sfeer compleet. Naast deze extra’s is de winkel volledig toegankelijk om ook zelf deze bijzondere sfeer eens te komen proeven. Magnolia neemt u graag mee door de stille witte wereld in de kleuren van “Koning Winter”. Wij nodigen u uit op de Culinaire Winterfair op vrijdag 14 november (9.30-21.30u) en zaterdag 15 november (9.30-17.00u).

Kerst-Workshops Bij Magnolia worden ook de door hun zogenoemde “Kerst-Workshops” gehouden. Uw gastvrouw ontvangt u met kaarslichtjes onder het genot van warme glühwein en een lekkere kop koffie met winterse lekkernijen. Tijdens deze winteravond maakt u een gezellig kerststuk verwerkt met geurend wintergroen, takken, bessen, mos en kortom alles wat de winter u te bieden heeft. De workshops vinden plaats op 11 en 17 december 2014 van 19.30 tot 21.30 uur (opgeven voor 8 december, 0111-481555) www.magnolia-bruinisse.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief