Maak zelf trendy kleding met Marlies Modefournituren

Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Zelf je mode maken is anno 2014 weer actueel. De naaimachine mag weer op tafel. Ben je creatief of zou je dat willen worden? Dan kan Marlies Modefournituren alles leveren wat u nodig heeft. Van naaimachine tot stoffen, fournituren, brei- en haakwol en meer.

Mode was vroeger wat werd voorgeschreven door de modehuizen. Tegenwoordig maken we steeds meer onze eigen stijl. De beste benodigdheden voor deze creatieve hobby’s koop je in de betere speciaalzaak. Ook de naaischolen schieten als paddenstoelen uit de grond! Marlies Modefournituren heeft met hen een goede samenwerking. Dus voor informatie over het kopen, repareren, onderhoud, garantie van een naaimachine kunt u bij ons terecht. De prijzen beginnen al rond de 200 euro voor een simpele machine.

Haken en breien Ook haken en breien zijn weer terug van weggeweest. Breien is al duizenden jaren oud. Marlies Modefournituren heeft diverse merken breigarens. Ze hebben een verstel- en borduuratelier en geven workshops in alles wat met naald en draad te maken heeft. Dus zo kunt ook u de draad weer op te pakken! Want zelfgemaakt is weer trendy en creativiteit kent geen tijd!

Marlies Modefournituren - Damstraat 4a - 4401 AB Yerseke - tel. 0113-574979 www.marliesmodefournituren.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief