André van Hoogen klust met plezier

Bedrijvig Nieuws

WEMELDINGE - Wat er ook binnen of buiten aan uw huis of in de tuin moet gebeuren, André van Hoogen van Timmer- en Onderhoudsbedrijf André uit Wemeldinge (voorheen De Klussenier André van Hoogen) pakt het aan. En met plezier. “Schilderen, stukadoren, alle voorkomende werkzaamheden voer ik uit. En ik vind alles even leuk om te doen.”

Sinds zijn vijftiende is André van Hoogen al werkzaam in de bouw. Daardoor heeft hij alle facetten van het vak onder de knie. U kunt bij hem terecht voor grote en kleine klussen, renovatie en onderhoud. Of het nu gaat om een keuken, schutting of dakkapel plaatsen, een badkamerverbouwing, verfklus, timmer- of isolatiewerkzaamheden of zelfs een complete zolderverbouwing, bij de Wemeldingse klusser bent u aan het juiste adres.

En ook renovatie en onderhoud aan uw woning verzorgt hij. “Als het extra ingewikkeld wordt, kan ik derden inzetten, maar dat hoeft zelden”, vertelt de goedlachse André. “Mijn ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen is erg breed en ik vind het nog steeds belangrijk om mezelf te ontwikkelen”, verklaart hij zijn ruime inzetbaarheid. “Zo ben ik gecertificeerd Velux-installateur. Dat betekent dat ik Velux-dakramen voor u kan leveren en vakkundig kan installeren. Het plaatsen van complete badkamers en keukens behoort ook tot mijn specialiteiten.”

Persoonlijk De geboren Groninger woont al jaren met zijn vrouw in Zeeland. Ook hier ging André aan de slag met zijn handen. Hij werkt voornamelijk op de Bevelanden en Walcheren. Sinds kort is hij voor zichzelf begonnen. “Dat geeft me meer vrijheid. Bijvoorbeeld bij het kiezen van merken en leveranciers. Maar de garanties op mijn eerdere werk blijven gewoon doorlopen.” André vindt het belangrijk duidelijk te zijn naar de klant, zodat ze weten waaraan ze toe zijn. “Ik ben een man van mijn woord. Ik kom mijn afspraken altijd na.” Zo wordt de factuur nooit hoger dan de offerte. Als u een prijs opvraagt, komt André altijd vrijblijvend bij u langs. “Ik denk met de mensen mee en geef advies over de technische mogelijkheden.” Als de vakman daarna de offerte klaar heeft, bezorgt hij die ook persoonlijk. “Dan kan ik uitleg geven als dat nodig is. En eventuele extra wensen bespreek je ook makkelijker. Ik ga uit van de beste producten voor de klant en maak concurrende offertes. Ik wil vakwerk afleveren, want dan komen klanten terug.” U kunt dertig dagen nadenken over de offerte.

Keurmerken André bezit verschillende keurmerken, zoals Keurmerk Kwaliteitsvakman en een keurmerk van het verfmerk Sigma. “Met het kwaliteitskeurmerk voldoe ik aan de eisen om als zelfstandig vakman te mogen werken.” Naast kwaliteit leveren vindt de Wemeldingenaar goede service leveren belangrijk. Dat maakt het contact met zijn klanten er des te prettiger op, vertelt hij. “Dat vind ik ook leuk aan mijn werk, het ontmoeten van allerlei mensen.”

Timmer- en Afwerkingsbedrijf André - Bierweg 21 - 4424 EL Wemeldinge – T: 0113-853483 / M: 06-14069567 – E: info@timmerenonderhoudsbedrijfandre.nl – www.timmerenonderhoudsbedrijfandre.nl FOTO BENNIE KRAJENBRINK



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief