Pelma krijgt primeur nieuwe Neff ovenserie

Bedrijvig Nieuws

GOES - Het is feest bij Pelma Keukens. De Goese keukenzaak haalde een primeur binnen en mag als eerste keukenzaak in Nederland de nieuwe ovenserie van Neff introduceren. Die ovenserie heeft iets bijzonders, vertelt bedrijfsleider Izaak Wisse enthousiast. En: "We zijn er trots op dat we als eerste keukenzaak in Nederland consumenten deze nieuwe lijn in onze showroom kunnen laten zien.” Van 15 tot en met 25 oktober wordt de introductie gevierd met diverse speciale acties.

Pelma wordt al jaren gevonden door consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige keukens, en daarbij van A tot Z ontzorgt willen worden. De Goese onderneming streeft er dan ook naar om haar consumenten steeds wat nieuws te kunnen bieden. Werd vorig jaar de lijn met betaalbare maatwerkkeukens geïntroduceerd, dit jaar heeft de onderneming de primeur met de nieuwe ovenlijn van Neff. Wisse is er trots op: „We verkopen diverse kwaliteitsmerken, waaronder Neff. Dat wij als eerste de nieuwe producten mogen introduceren is natuurlijk geweldig!”

Ruimtelijk effect De nieuwe ovenlijn heeft een aantal unieke kenmerken, vertelt Wisse. „In de serie staan pure, heldere vormen centraal. Alle producten in de lijn vallen op door de hoogwaardige mix van zwart glas en roestvrij staal. Daardoor sluiten ze nog beter aan op andere Neff-apparaten en kunnen ze gemakkelijker worden gecombineerd.” Hij vervolgt enthousiast: "Neff introduceert bovendien de designoplossing SeamlessCombination: daarbij zijn twee apparaten, zoals een oven en een magnetron, boven elkaar geplaatst. Zo lijkt het alsof je één groot apparaat hebt, terwijl de keukenapparaten tegelijkertijd minder ruimte lijken in te nemen. Ideaal voor als je een ruimtelijke keuken wilt!”

Ook onder de ‘motorkap’ zit het wel goed met de keukenapparaten, laat Wisse weten. "De ovendeur is volledig inklapbaar. Daardoor zit hij nooit in de weg. En alle ovens hebben een fullcolour scherm met aanraakbediening: via een simpele menustructuur kun je razendsnel de lekkerste gerechten te bereiden!” Lachend: „Mannen hebben dus geen excuus meer om níet in de keuken te zijn.”

Zelfreinigende oven Als laatste functie noemt Wisse ‘Pyrolyse’. Wisse: "Deze functie werd vorig jaar al geïntroduceerd en is nu weer terug te vinden. Pyrolyse reinigt de oven zelf, zodat je niet meer zelf hoeft te poetsen. Ideaal, want het gaat in elke keuken wel eens mis...”

De nieuwe apparatuur lijn is met veel andere noviteiten vanaf 15 oktober te zien in de showroom van Pelma Keukens aan de Amundsenweg 47.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief