Afbeelding

Goede start voor turnsters Olympia Kapelle

Door: Anja Dockx Sport

KAPELLE - Het nieuwe seizoen van de selectieturnsters van Gymnastiekvereniging Olympia Kapelle is weer begonnen. Afgelopen zaterdag 16 december was de 1e voorwedstrijd voor een deel van de selectiemeiden van Olympia Kapelle.

‘s Ochtends vroeg vertrokken de meiden met hun trainsters naar sportcentrum Laco te Zierikzee. Middels twee voorwedstrijden kunnen ze zich plaatsen voor de regiofinale en toestelfinales. ‘s Ochtends was het de beurt aan categorie Pupil 2 D2. Jada Loïs van Ham wist een 2e plaats te behalen en mocht een medaille mee naar huis nemen. Charlotte Duine greep net naast het podium met een 4e plaats.
Alysa Vlieland behaalde een 17e plaats. Op sprong en vloer maakte ze een paar foutjes en dat kostte haar punten. Daarentegen deed ze het op het toestel balk geweldig: ze wist maar liefst een 3e plaats te behalen.
In de categorie Jeugd 2G heeft Noa van Boven ook een mooie 4e plaats behaald, net naast het podium maar heel goed gedaan.
‘s Middags was het de beurt aan Iris Baaij in de categorie Pupil1 D2. Iris mocht ook een medaille meenemen: ze wist een mooie 3e plaats te behalen.
Gefeliciteerd meiden met deze prachtige resultaten!

Programma
De volgende voorwedstrijd is op 13 januari in Breda. Dan is het de beurt aan Isa van Waarde, Meike van Belzen, Julia van Liere, Anne van Strien, Annika Franken, Tess van Waarde en Suzi Zblewski.[l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief