Het Jeugdteam met Marit, Angele en Romy als leiding.
Het Jeugdteam met Marit, Angele en Romy als leiding.

9 keer goud voor Olympia Kapelle

Door: Anja Dockx Sport en vereniging

KAPELLE - Afgelopen zaterdag deden er drie teams van de wedstrijdspringgroep van Gymnastiek Vereniging Olympia Kapelle mee aan de regiospringwedstrijd in Steenbergen. Ze konden op verschillende toestellen een beker winnen in drie niveaus: A, B en C Niveau, waarvan A het hoogste niveau is. De teams deden niet voor niets mee want alle ze wisten bij elkaar negen eerste prijzen te winnen.

Het jeugdteam bestaande uit Lisa Raadtgever, Rebecca de Beule, Tess van Waarde, Brenda Scheepstra, Sanne Rijswijk, Jada van Ham, Lyonne Ganzeman en Iris Goedegebure wisten drie 1e plaatsen te behalen op de toestellen Airtumbling A niveau, Minitrampoline B niveau en Pegasus C niveau.
Ook de middagwedstrijd verliep fantastisch! Er kwamen nog drie 1e plaatsen bij voor het Juniorenteam Julia van Liere, Meike van Belzen en Isa van Waarde. Zij vormden samen met U.D.I Bergen op Zoom een team vanwege vakantie van hun teamleden.
In het hoogste A niveau een 1e plaats op Airtumbling en Minitrampoline. In het B niveau op het onderdeel Pegasus een 1e plaats.
Tot slot het Seniorenteam dat bestond uit Anne van Strien, Sanne Mondeel, Amber van Strien, Inge Hoogesteger, Rachel Louws, Damian van den Broek en Jonard Maljaars. Dit team behaalde ook drie 1e plaatsen: in het A niveau Minitrampoline en het toestel Tafel en in het B niveau op het toestel Pegasus. Op het onderdeel Airtumbling hadden ze helaas geen prijs.
Dit zegt wel wat over het niveau van de wedstrijdspringgroep onder leiding van Kees Meerman en hulpleiding Marit Nieuwenhuize, Angèle Polderman, Romy van Boven en Rianne Schröder. Deze springgroep traint iedere week op dinsdagavond in sportgebouw Molevate in Kapelle.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief