Afbeelding

Lijsttrekkersdebat in Kapelle en Krabbendijke

Door: Britta Janssen Algemeen

KRABBENDIJKE/KAPELLE - In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen, op woensdag 21 maart, komt er een lijsttrekkersdebat in zowel de gemeente Kapelle als Reimerswaal.

Voor de gemeente Reimerswaal staat het lijsttrekkersdebat voor donderdag 15 maart op het programma. Vanaf 20.00 uur gaan de lijsttrekkers van de zes partijen die deelnemen aan de verkiezingen met elkaar in debat over verschillende onderwerpen. Deze partijen zijn de SGP, Leefbaar Reimerswaal, CDA, VVD, PvdA en de ChristenUnie. Het debat vindt plaats in dorpshuis de Meiboom in Krabbendijke en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Kapelle

In de gemeente Kapelle vindt het lijsttrekkersdebat plaats op maandag 19 maart in dorpshuis De Vroone in Kapelle. Hier begint de openbare en gratis toegankelijke bijeenkomst om 19.30 uur. In Kapelle doen er zeven partijen mee aan de gemeenteraadsverkiezingen: VVD, CDA, Gemeentebelang, SGP, PvdA, ChristenUnie en D66. De zeven lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over verschillende zaken en het publiek kan ook vragen stellen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief