Live muziek in ‘Huiskamercafé’ De Vroone

Algemeen

KAPELLE - Afgelopen zondagmiddag vond in het Huiskamercafé van De Vroone in Kapelle de eerste editie plaats van "Zondag bij ons?".

"Zondag bij ons?" is een initiatief van muziekliefhebbers om, in samenwerking met De Vroone, muzikale activiteiten te organiseren op zondagmiddag. Iedere 2e zondag van de maand zal de foyer van De Vroone omgedoopt worden in een heus "huiskamercafé" en staan de deuren open voor iedereen die zin heeft in een gezellige middag met live muziek. Toegang is gratis.

Deze eerste middag was er een Pop-sing-a-long waarbij de aanwezigen werden uitgedaagd mee te zingen met nummers uit 50 jaar popmuziek. De live begeleiding werd verzorgd door het akoestische duo "Trudy en Marion" en zangeres Inge uit Kapelle. De sfeer in de huiskamer zat er al vroeg in en er werd volop meegezongen met de klassieke popnummers. Tevens kon iedereen een lijstje invullen met verzoeknummers voor een volgende Pop-sing-a-long. Want deze muzikale activiteit was een succes en zal zeker nog een keer op de agenda komen!

De Pop-sing-a-long werd afgewisseld met optredens van het duo "The Company of Sinners".

Voor meer informatie: volg ons op Facebook of via zondagbijons@gmail.com.

Agenda voor de volgende middagen: 10 december en 14 januari.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief