Winst Senne Remijn
Winst Senne Remijn Foto: Peter Remijn

Weekend vol wielersucces voor Middelkamp jeugd

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

KAPELLE - Zaterdag 21 april stonden Sven Wisse en Mats Slabbekoorn aan de start in Leiden. Op het mooie parcours “De Bult” reden zij hun ronden.

Sven kon goed mee op zijn favoriete baan met de mooie klim. Enkel de NL kampioen moest hij voor hem dulden en werd mooi 2e. Mats Slabbekoorn genoot ook zichtbaar van de mooie baan en werd 12e. In Cat 4 stonden hun broers Nick Wisse en Jens Slabbekoorn aan de start. Nick wist nog met een andere renner een aantal ronden weg te rijden van de kopgroep maar werd in de finale terug gehaald. In de sprint werd hij eveneens 2e. Jens reed in de achtervolgende groep zijn ronden en sprintte naar een 15e plaats.

Eijsden

Zondag de 22e ging een hele delegatie naar het mooie Eijsden. In Cat 3 reed Megan Arens naar een mooie 4e plaats. In Cat 4 reed Teun Paaimans op zijn favoriete ondergrond, Als specialist in Klimmen en Kasseien stond hij de hele wedstrijd zijn mannetje en finishte als 7e. Dennis Polfliet kon het hoge tempo niet volgen en kwam in de 2e groep terecht en werd 11e. In Cat 5 was het de beurt aan Senna Remijn en Renzo Moretti. Vanaf de start werd er hard gekoerst. Renzo had wat technische problemen met een aanlopende rem maar kon op het eind wel weer in de kopgroep komen. Senna bepaalde het tempo en zat steeds voorin. In de finale probeerde hij nog tevergeefs te ontsnappen. Renzo kon niet naar voor komen tijdens de sprint en werd 11e. Senna kon wel vrij sprinten en pakte de winst. Mees de Vos en Firn Arens konden zicht in Cat 6 uitleven. Mees werd 10e en Firn 8e. Eveneens in Cat 6 maar tijdens de Meisjes ronde in Dordrecht reed Rosita Reinhout een aanvallende wedstrijd. Na een aantal aanvallen tijdens de koers, werd ze in de eindsprint 7e.

Het was een mooi en zonnig weekend waarbij alle renners konden terug kijken op mooie wedstrijden en resultaten van de afgelopen periode.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief