Afbeelding

Delen van Sloeweg dicht voor werkzaamheden

Door: Britta Janssen Algemeen

NIEUWDORP - De Sloeweg (N62) bij Nieuwdorp gaat wegens werkzaamheden van vrijdagavond 25 mei tot maandochtend 28 mei deels dicht.

Het huidige kruispunt met verkeerslichten van de Sloeweg bij Nieuwdorp wordt vervangen door een ongelijkvloers knooppunt met drie viaducten: knooppunt Drie Klauwen. Vanwege werkzaamheden aan dit knooppunt gaat een deel van de Sloeweg, vanaf de verkeerslichten richting 's-Heerenhoek tot het viaduct Calishoeck, tijdelijk dicht. De afsluiting geldt van vrijdag 25 mei 20.00 uur tot maandag 28 mei 5.00 uur. 

Omleidingen

Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen en rekening te houden met extra reistijd. Er gelden omleidingsroutes voor verkeer uit de volgende richtingen:

vanuit Terneuzen, Westerscheldetunnel en Borsele richting Goes en Bergen op Zoom (A58),

vanuit Nieuwdorp, Havens 0-7000 en Middelburg (N254) richting Goes en Bergen op Zoom (A58),

vanuit Terneuzen richting 's-Heerenhoek,

vanuit Nieuwdorp, Havens 0-7000 en Middelburg (N254) richting 's-Heerenhoek.

Beschikbaar

Verkeer vanuit Goes (via de A58) richting Middelburg en Terneuzen kan in dit weekend gewoon over de Sloeweg rijden. Ook het verkeer van Terneuzen richting Middelburg en vice versa heeft geen last van de werkzaamheden. Verkeer vanuit 's-Heerenhoek kan via de Sloeweg richting Goes, Middelburg en Terneuzen rijden.

Aanleg

In het weekend van 25 tot 28 mei worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de aanleg van de nieuwe rijbaan van Terneuzen richting Goes en de aanleg van de tijdelijke rotonde. Deze rotonde vervangt tot medio 2019 het huidige kruispunt met verkeerslichten. De verwachting is dat het knooppunt medio 2019 open is voor het verkeer.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief