Afbeelding
Foto: Picasa

Zeeland Bedrijfswagens: specialist in auto's die werken

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

RILLAND – Bedrijventerrein De Poort in Rilland is een bedrijf rijker: Zeeland Bedrijfswagens. Dé bedrijfswagenspecialist van zuidwest-Nederland is het adres voor de in- en verkoop van jong gebruikte en nieuwe bedrijfsauto's. Naast een ruime gevarieerde voorraad onderscheidt Zeeland Bedrijfswagens zich in persoonlijk advies, eenvoudige lease-mogelijkheden, complete service en een moderne werkplaats.


Wiljan Commee is samen met Marco Scheele eigenaar van de onderneming. “Marco en ik kwamen zo'n anderhalf jaar geleden met elkaar in gesprek. We hebben vele uren gezeten om dit bedrijf op te zetten, zoals het er nu uitziet. Alles moest vorm krijgen, zoals de huisstijl, inrichting en inkoop van voertuigen. Dit is uiteraard het leukste deel, je ziet echt iets ontstaan waarover we uren hebben gesproken.”

Veel

Zeeland Bedrijfswagens verkoopt met name gebruikte bedrijfsauto's van allerlei merken, maar ook nieuwe. Kenmerkend voor de zaak is de ruime, gevarieerde voorraad. "We hebben nu een voorraad van zo'n 30 auto's en willen groeien naar 50. Wij zijn het enige bedrijf met zo veel jong gebruikte bedrijfsauto's in Zeeland.”

Service
Zeeland Bedrijfswagens onderscheidt zich ook in serviceverlening. “Wij hebben een unieke en nauwe samenwerking met Vakgarage van Hoek en zijn gevestigd in hetzelfde pand. Door de technische ervaring van Vakgarage van Hoek te combineren met onze klantgerichtheid bieden we een serviceniveau dat past bij een bedrijfswagenspecialist. Een ondernemer kan tenslotte zijn bedrijfswagen moeilijk missen, en wij begrijpen de belangen van een ondernemer.”

Lease

Omdat Zeeland Bedrijfswagens vindt dat iedereen zou moeten kunnen leasen, hanteert het bedrijf een soepele en snelle acceptatie. “Een bedrijfswagen kan een noodzaak zijn voor een bedrijf. Iedere ondernemer weet dat en dat weten wij ook. Ook voor starters hebben we genoeg mogelijkheden.”

Wensen

Scheele vertelt dat de branche voor hem nieuw is, maar dat er in zijn netwerk veel gebruik gemaakt wordt van bedrijfswagens. “Je merkt dat het economisch beter gaat. Het personeel groeit en dus zijn er meer vervoersmiddelen nodig. Daar acteren we op. Het mooie is dat wij niet, zoals bij de verkoop van nieuwe auto's te maken hebben met ellenlange levertijden. Wij werken vanuit de gedachte dat het mes snijdt aan twee kanten en dat geven loont. De wensen van de klant staan centraal. We zitten hier bovendien op een superlocatie; tegenover tankstation De Meeuw en direct aan de A58. Ons pand heeft een metamorfose ondergaan en we hopen in de toekomst als fullservice-bedrijf nog verder te groeien.”

Open dag
Zeeland Bedrijfswagen houdt in september een open dag voor iedereen die een kijkje wil nemen. 

TEKST JESSICA ROVERS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief