Beleef het Boerenleven op het platteland.
Beleef het Boerenleven op het platteland.

Boer'ndag in Pluktuin Zeeland

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

KRUININGEN - Op zaterdag 29 september van 10.00 tot 17.00 organiseert Pluktuin Bloemenzee een grote boerendag.

Er zal een grote markt aanwezig zijn met zo'n 80 kramen, oude ambachten, boerenkleding voor de kinderen zal er een grote speelplaats zijn. De entree voor kinderen tot 12 jaar is € 2,- p,p en daarboven € 3,50 p.p.

Ondernemers

Graag willen wij nog ondernemers uitnodigen om deze boerendag tot een succes te maken! U kunt u opgeven via onze website www.pluktuin-zeeland.nl

In onze pluktuin heeft u keuze uit een bloemenassortiment van meer dan 150 bloemensoorten. Maak een mooie wandeling door de tuin, waar u kunt genieten van de vele soorten bloemen in hun bloei.

Zelf zeekraal snijden

Wat onze bloementuin zo bijzonder maakt is dat u ook zelf zeekraal kunt snijden. Omdat zeekraal in de zee groeit, weet bijna niemand van het bestaan af, en hoe dit eten nu in werkelijkheid groeit.

Geniet van de heerlijke bloemengeur, terwijl u aan een heerlijk kopje koffie zit. Tevens kijkt u zo van het terras de bloementuin in. Ook kunt u de groei van de zeekraal bewonderen.

Kinderverjaardag/workshops

Bij ons is het mogelijk om kinderverjaardagen te vieren. Voor volwassenen is het mogelijk om met een groep een workshop te volgen.

We hopen op veel bezoekers…..en u!!

Pluktuin Zeeland, Blauwhoefseweg 2c, Kruiningen, www.pluktuin-zeeland.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief