Ricardo Koole wacht het juiste moment af om in te grijpen. FOTO JONIQUE VAN KOEVERINGE Foto: Jonique van Koeveringe

Krabbendijke heeft niets in te brengen tegen SSV'65

Sport en vereniging

KRABBENDIJKE - Afgelopen zaterdag trad Krabbendijke aan tegen SSV'65 uit Goes. Bij een overwinning kon Krabbendijke zich handhaven in de top van de tweede klasse.

Een overwinning zat er echter geen moment in. Het eerste kwartier kon Krabbendijke nog partij geven, maar na de 0-1 liep het achter de feiten aan. Vlak na rust viel de 0-2 en na 90 minuten stond een 0-4 eindstand op het scorebord. Een complete offday wat in de tweede klasse direct wordt afgestraft. De niveauverschillen zijn klein, elke zaterdag dien je top te zijn. Als je twee keer wint dan sta je in de top van het linkerrijtje, verlies je twee keer dan kun je zo maar in de buurt van de gevarenzone komen.

Aanstaande zaterdag is er een vrij competitieweekend. Zaterdag 17 november is de volgende wedstrijd uit bij DBGC in Oude-Tonge.