Marco Minnaard (rechts) en deelnemers Martin van Oosten na de clinic. FOTO RENÉ VERHULS

Zeeuwen crossen door de modder voor het goede doel

WEMELDINGE - Met een mountainbikeclinic in de bossen bij Ossendrecht heeft René Verhulst uit Kapelle geld ingezameld voor de stichting Alzheimer Nederland.  


René Verhulst organiseert elk jaar een clinic voor het goede doel. Dit keer was de keuze gevallen op Alzheimer Nederland. De inwoner van Kapelle kreeg hulp van zijn goede kennissen Marco Minnaard uit Wemeldinge, profwielrenner bij Wanty Group Gobert, en Hans Becking uit het Belgische Wetteren, die professioneel mountainbiker is.

Tips

Beide coureurs, die elkaar al jaren kennen, rijden wedstrijden over de hele wereld, maar waren zaterdag belangeloos naar Ossendrecht gekomen voor het goede doel. Zij gaven tips en tricks aan de 30 deelnemers van de clinic die geld hadden betaald om mee te doen.

Trainingsparcours

De groep reed over de Kalmthoutse Heide naar het trainingsparcours van cyclocrosser Mathieu van der Poel en weer terug. Het regende flink waardoor iedereen onder de modder terugkwam bij de teamtruck.

Voor de deelnemers zonder mountainbike had Johan Bouwman van Beebikes fietsen beschikbaar gesteld. Verhulst zamelde met de clinic 330 euro in voor de stichting.Meest gelezen

Meest geliked

Zesde Franse Slag Mars in Kapelle 2 16/5
Yerseke krijgt glasvezelnetwerk 16/5
Groepsactiviteiten voor iedereen in Reimerswaal 14/5
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief