Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland te horen tijdens de kerstzangavond in de Petrakerk.
Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland te horen tijdens de kerstzangavond in de Petrakerk.

Kerstklanken vanuit Kapelle

Sport en vereniging

KAPELLE - Kerstzang met en voor de gehandicapten in Kapelle. Op woensdag 19 december zal in de Petrakerk (kerkgebouw Ger. Gem.) te Kapelle een Kerstzangavond gehouden worden. Deze avond wordt gehouden in samenwerking met de Zeeuwse afdelingen van Helpende Handen.

Medewerking aan deze avond wordt verleend door het Chr. Samengesteld Mannenkoor Zeeland o.l.v. Ron van Ommen en het Sebanja Koor (bewoners van woonlocatie Sebanja – SILOAH) o.l.v. Wilma Kraaijeveld. De koren worden op het orgel begeleid door de organisten Gerard de Koning en Martin Weststrate.

Naast koorzang is er ook veel samenzang in het programma opgenomen, waarbij ook nog een speciaal programmapunt is, waarbij ieder die dat wil samen met het koor een aantal verzoeknummers mag meezingen. De opening en sluiting zal worden verzorgd door de heer C. van den Bovenkamp. De avond begint om 19.30 uur en u wordt allen van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen. We collecteren deze avond voor de Zeeuwse afdelingen van Helpende Handen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief