Kinderburgemeester Lara vindt gezond eten belangrijk en deelde zelfgemaakte smoothies tijdens de verkiezingen in maart.
Kinderburgemeester Lara vindt gezond eten belangrijk en deelde zelfgemaakte smoothies tijdens de verkiezingen in maart. (Foto: Jan-Kees de Meester)

Wordt Britt, Tess, Jace, Robin, Hessel of Thijs de nieuwe kinderburgemeester?

KAPELLE - Jace Nelis, Thijs de Visser, Hessel Kole, Britt Dijkwel, Robin Koopmans en Tess de Jonge kunnen de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Kapelle worden. Woensdag staan zij in de finale van de verkiezing. Die vindt plaats in het gemeentehuis van Kapelle.
 


De kinderburgemeesterskandidaten vertegenwoordigen allemaal een andere school uit de gemeente Kapelle. Robin Koopmans is leerling van obs Wemeldinge, Tess de Jonge zit op De Linge, Britt Dijkwel op ‘t Honk, Hessel Kole op De Moolhoek, Thijs de Visser op de Juliana van Stolbergschool en Jace Nelis op de Hoeksteen.

Duurzaamheid

De zes jongens en meiden gaan woensdag de strijd met elkaar aan tijdens de finale van de verkiezing voor de nieuwe kinderburgemeester. Het thema is dit jaar duurzaamheid. De winnaar volgt kinderburgemeester Lara van Son op. Zij is nu nog de assistent van burgemeester Huub Hieltjes. Eén van de eerste taken van de kinderburgemeester is speechen bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Kapelle.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief