De smaakvolle winkel van Just Mar in Yerseke.
De smaakvolle winkel van Just Mar in Yerseke. Foto: Just Mar

Just Mar opent in Yerseke met vertrouwde gezichten

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

YERSEKE- Na achttien jaar hebben Ad en Mar Humme hun winkelpand op de Paardenmarkt in Yerseke verruild voor een ruimere winkel aan de Noordzandstraat. Ook maakt de damesboetiek met de nieuwe naam 'Just Mar' een frisse start. De winkel van Ad en Mar is inmiddels een begrip in het dorp en bedient een brede doelgroep; moeders en dochters kunnen er terecht voor trendy mode, maar ook de moderne oma heeft veel keus.




Mar vertelt dat zij in 2000 de zaak, nadat ze er tien jaar werkte, konden overnemen. Nu is Ad blij met de verhuizing. "Het nieuwe pand kwam vrij en dat was een geluk bij een ongeluk, want op de Paardenmarkt was er sprake van leegloop. Op twee winkels na is alles gesloten. Niet alleen is de nieuwe winkel aan de Noordzandstraat ruimer, ook qua locatie is het een verbetering. We liggen nu meer op de looproute."

Verjongen
Just Mar mikt op het midden-hoog segment en kent veel vaste klanten. "Ik vind het mooi om te zien dat in de loop van de tijd ook de dochters van de moeders meekomen die hier al jaren klant zijn", stelt Mar. "Met het nieuwe pand willen we verjongen en hebben we een modernere uitstraling. Dit neemt niet weg dat dames op leeftijd ook meer dan welkom zijn. Met merken uit Nederland, Italië, Griekenland, Engeland en Canada zoals Esqualo, Relish en Mat, die een wat ruimere maatvoering heeft, is onze doelgroep heel breed."

Eerlijkheid
Eerlijkheid is voor Mar belangrijk bij het helpen van klanten. "Ik ben altijd zo eerlijk mogelijk, want niet alles staat even mooi."

Visie
Ad en Mar zijn altijd op zoek naar de meest trendy mode. "We kijken constant wat er nieuw is. Dit maakt het ook spannend en zorgt ervoor dat ons werk nooit saai wordt. Ieder seizoen is het weer een verrassing wat er komen gaat qua mode. Inkopen is altijd een gok en je weet nooit van te voren of iets aanslaat of niet. We kopen in met ons hart en laten ons niet leiden door commercie. De kleding moet passen in onze visie."

Aandacht
Persoonlijke aandacht en een goede service zijn hierbij speerpunten bij Just Mar. "We hebben een website maar merken dat mensen de laatste jaren steeds meer naar ons toekomen voor dat stukje aandacht en een kopje koffie of thee."

Vertrouwen
"Vaak horen wij het ook als eerste als iemand op het dorp bijvoorbeeld gaat trouwen. Het is een stukje vertrouwen dat je krijgt. Mensen kunnen hun verhaal bij ons kwijt en worden soms meer dan alleen klanten, ook vrienden."
 

Damesboetiek Just Mar – Noordzandstraat 19 Yerseke – 0113 572084.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief