+-voetbal-sport-bal-

Doelpuntenregen bij Serooskerke-Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Serooskerke neemt het vandaag thuis op tegen Krabbendijke. Eerdere ontmoetingen tussen beide ploegen zijn niet veelbelovend voor de bezoekers! Niet één keer wist het te winnen in een uitduel. Gaat het ze vandaag wel lukken?

De wedstrijd gaat aardig gelijk op, maar door een misverstand in de verdediging is het uiteindelijk Roy de Visser die de score weet te openen voor Serooskerke. Zo is het na 10 minuten al 1 tegen 0. Krabbendijke pakt snel de draad weer op en is een minuut later heel dicht bij de gelijkmaker. De uithaal van Danny Weber gaat er niet in. De corner die volgt is precies op maat voor Elco Jansen. Zijn inzet met het hoofd wordt nog van de lijn gehaald, maar de rebound is voor Rico de Putter die alert reageert. De stand is weer gelijk.

Daarna gaat het helemaal mis voor Krabbendijke. De ploeg moet al snel wisselen omdat Pierre Borgo geblesseerd is geraakt in een duel. Stephan de Leeuw komt voor hem in de plaats. Na 25 minuten spelen krijgt de thuisploeg een penalty. Jeroen Sent probeert in de 16meter de bal te spelen. Maar raakt de speler in plaats van de bal. Alex Jobse schiet de bal lag in de linkerhoek scoort.

De 3-1 laat niet lang op zich wachten?? Na een half uur maak Roy de Visser zijn tweede. Knap binnengeschoten! Geen tijd om hier ook maar even bij stil te staan, of iets te noteren, want nog geen minuut later blundert de doelman van Krabbendijke! Het hoog druk zetten van Serooskerke wordt beloond met alweer een doelpunt! Deze komt op naam te staan van Tiemen Suijk. Hij reageert alert wanneer Lorenzo Hoekman hem probeert uit te kappen. Nog voor rust krijgt Serooskerke nog 2 keer de kans om de score naar 5-1 uit te breiden maar laat dit na.

Tweede helft

Na rust is er niets veranderd aan het spelbeeld. Krabbendijke blijft klungelen en Seroos blijft scoren. Nog in de eerste minuut van de tweede helft staat de stand al op 5-1. Het doelpunt komt op naam van Robbie Sturm te staan.

Krabbendijke staat met de rug tegen de muur en daar komt het ook niet vanaf. Zeker niet als het nog pech heeft met ballen die op de lat gaan in plaats van in het doel. Het draait totaal niet. Daar tegenover blijft Serooskerke komen en creëert de ene na de andere kans om de score nog verder uit te breiden. Uiteindelijk weet de thuisploeg de stand naar 6-1 te brengen via Tiemen Suijk die net als Roy ook zijn tweede maakt.

Vlak voor het einde van de wedstrijd maakt Matthias de Kraker de stand iets dragelijker 6-2, toch een klein hoogtepunt voor hem vanwege zijn eerste officiële doelpunt in het eerste elftal. Toch heeft de thuisploeg het laatste woord, en zo wordt de eindstand niet 6 maar 7-2.

De ene wedstrijd loopt het prima bij Krabbendijke en de andere wedstrijd gaat zowat alles mis. Vreemd genoeg lukt het niet om stabiel te spelen. De vele tegendoelpunten van deze wedstrijd laten dit nog maar eens zien?