Foto: Stockphoto / Archief de Bode

Werkzaamheden aan asfalt op Zanddijk (N673) tussen Olzendedijk en Molendijkseweg

  algemeen

REIMERSWAAL - De komende week wordt er gewerkt aan het asfalt op de Zanddijk (N673) tussen de Olzendedijk en de Molendijkseweg. Op de twee avonden is de weg in zijn geheel gestremd voor alle verkeer. 


Op dinsdagavond 18 juni vanaf 19.00 uur tot woensdagochtend 04.00 uur wordt het asfalt vernieuwd op de Zanddijk. De berm wordt in de nacht van donderdag op vrijdag 21 juni hersteld. Ook dan is de weg afgesloten tussen 19.00 en 04.00 uur. 

Het verkeer wordt omgeleid via de Oude Rijksweg (N289), de Kanaalweg en de Postweg (N670). De omleidingen staan met gele borden aangegeven. 

Deze werkzaamheden veroorzaken waarschijnlijk hinder betreffende geluid, trillingen en bereikbaarheid van aangrenzende percelen. Er wordt zoveel mogelijk aan gedaan om de overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief