De jarige meneer Hajer met burgemeester Huub Hieltjes.
De jarige meneer Hajer met burgemeester Huub Hieltjes.

Jarige meneer Hajer krijgt burgemeester op bezoek

Door: Britta Janssen Actueel

KAPELLE - Ook als een inwoner 99 jaar wordt, komt burgemeester Huub Hieltjes van de gemeente Kapelle met alle plezier op verjaardagsvisite. Daar is de kersverse 99-jarige meneer Hajer uit Kapelle heel blij mee.

Burgemeesters gaan vaak op bezoek bij 100-jarigen. Omdat best wat Zeeuwen deze bijzondere leeftijd vieren, dacht de Kapelse meneer Hajer dat burgemeester Hieltjes niet bij hem zou langskomen op zijn 99e verjaardag. De verrassing was daarom donderdag des te groter toen de burgervader hem in zorgcentrum Cederhof persoonlijk kwam feliciteren. 

Volkslied

Hieltjes kreeg ook een kijkje in de keuken bij de zorgorganisatie, op het gebied van onder meer huishoudelijke hulp en thuiszorg. Zo sprak hij met de bezorgers van de maaltijdvoorziening tafeltje-dekje. "De cliënten, vrijwilligers en medewerkers waardeerden de tijd en aandacht van de burgemeester", laat directeur Inge van den Boomen van Cederhof weten. "Ondanks de tropische temperaturen zetten zij het Zeeuws volkslied in voor de burgemeester en dat zong hij uit volle borst mee."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief