Logo internetbode.nl/reimerswaal

Uw droomkeuken wordt werkelijkheid bij Van Vossen Montage

  Bedrijvig Nieuws

Een nieuwe keuken, of beter gezegd uw droomkeuken, dat is niet zomaar een aankoop, maar een aankoop voor jaren. Hoe pakt u dit aan? Waar koopt u de keuken, de apparatuur, en wie gaat de keuken monteren? Vanaf nu hoeft u hier niet meer over na te denken; dat doet Van Vossen Montage voor u. Zij leveren een compleet allround concept. U hoeft alleen nog uit te zoeken wat u mooi vindt.


Van een passende offerte tot een volledig gemonteerde en afgewerkte keuken en dat allemaal met één aanspreekpunt. “Wij nemen alle zorg uit handen, zodat de klant alleen maar hoeft te kiezen en te genieten van hun droomkeuken”, vertelt de 26-jarige Leen van Vossen. Leen is al enkele jaren werkzaam als keukenmonteur. “Ik doe dit werk met veel plezier, het is mooi om te zien dat de klant blij is met het resultaat. Daarom heb ik besloten om zelf de keukens te gaan leveren, zodat ik er zeker van ben dat de klanten tevreden zijn. Nu we ook een mooie showroom hebben in Nieuw Vossemeer en mijn tweelingbroer Kees mij één dag per week komt helpen is dat ook mogelijk geworden.”

3D-ontwerp “We willen onze klanten voorzien van een persoonlijk en deskundig advies. Daarom is het belangrijk om juist bij de klant thuis te komen. Zo zien we hoe de situatie is en kunnen we tegelijkertijd de wensen van de klant bespreken. We geven een passend advies en inzage in de mogelijkheden die er tegenwoordig allemaal zijn, desgewenst inclusief de nieuwste technische snufjes. Daarna wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt en een 3D–ontwerp zodat onze klanten digitaal kunnen beleven hoe hun droomkeuken er straks uit komt te zien. ‘’Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.”

Vakmanschap Van Vossen Montage werkt met hoogwaardige kwaliteitskeukens van het merk Beckermann. “Wij gaan voor Duitse degelijkheid voor een scherpe prijs. Eerlijkheid, vakmanschap, betrouwbaarheid en een goede service is waar wij voor staan.” Naast het leveren van een nieuwe keuken kan Van Vossen Montage ook uw bestaande keuken renoveren en uw sanitair en timmerwerk verzorgen.

Showroom De showroom is gevestigd aan de Nieuwvossemeersedijk 3 in Nieuw Vossemeer op afspraak te bezoeken. Is uw interesse gewekt? Bezoek voor meer informatie over dit jonge, unieke bedrijf de website.

Van Vossen Montage, Beatrixstraat 9, 4675 RV Sint-Philipsland, Tel: 06-29578163, Website: www.vanvossenmontage.nl

BIJDRAGE JENINE HOOGLANDER<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief