Moeder en dochter Yvonne en Mandy zijn de vertrouwde gezichten van This Time.
Moeder en dochter Yvonne en Mandy zijn de vertrouwde gezichten van This Time. (Foto: Jessica Rovers)

This Time in Kapelle laat klanten door kleur stralen

  Bedrijvig Nieuws

KAPELLE – Omdat This Time Damesboetiek in Kapelle dit jaar 10 jaar bestaat, zijn er in de week van 13 tot en met 17 november allerlei leuke acties. De kledingzaak wordt met veel passie gerund door eigenaresse Yvonne Bolding en dochter Mandy Boogaard.This Time, gevestigd in het dorpshart, heeft de afgelopen jaren veel vaste klanten aan zich weten te binden.

Kleuren

Kleuren nemen een steeds prominentere plaats in en inmiddels onderscheidt This Time zich door het persoonlijke kleur- en stijladvies voor klanten. “We kijken hierbij zowel naar het uiterlijk als het karakter van een klant”, vertelt Yvonne. “Wij proberen er achter te komen welke kleur een klant mooi maakt. Onze collectie is heel kleurrijk en daar komen de mensen speciaal voor.” Mandy, die onder meer de modeshows regelt, stelt dat kleuren niet liegen. "Je kunt jezelf er echt mee laten zien. De afgelopen jaren komt hier een steeds grotere doelgroep voor. Onze modeshows, die twee keer per jaar plaatsvinden, worden in kleurenthema's gelopen.”

Dankbaar

This Time staat voor een persoonlijke klantbenadering en werkwijze. “Je kunt het niet allemaal alleen; je moet echt een team zijn", aldus Yvonne. "We hebben een leuke familie en vriendengroep die helpen bij de modeshows", vertelt Mandy. "Die pakken we altijd groot aan in dorpshuis De Vroone. Er komen wel 175 personen op af. Voor alle hulp van alle vrijwilligers zijn we heel dankbaar. En ik vind het heel leuk dat we dit als moeder en dochter kunnen doen.”

Eerlijk

In This Time staat niet het verkopen, maar de klantenbinding centraal. “Het gaat om de aandacht voor de klant; het bakje koffie en de tijd nemen om iemand zo goed mogelijk te helpen. We zijn ook eerlijk. We verkopen niet om te verkopen, maar om mensen te laten stralen. Ik heb liever mensen die naar buiten lopen zonder aankoop, maar wel terugkomen, dan klanten die eenmalig iets kopen.”

Innovatief

This Time blijft innovatief door mee te gaan met de laatste trends en uitbreiding van de webshop. “Hiervan maken steeds meer mensen gebruik. Bovendien doen we veel op Facebook.” De collectie is sportief en wat klassieker. Met een klantenkring van vrouwen vanaf ongeveer 25 jaar bedient This Time een breed middensegment.

Jubileumweek

In de jubileumweek profiteren klanten van extra kortingen. Deze week kunnen er kleurenhartjes getrokken worden en wie voor eind december een afspraak maakt voor een kleuradvies ontvangt hierop tien procent korting en een sjaal cadeau. Op dinsdag is er 15 procent korting op Para-Mi en Donna Dura, op woensdag 15 procent korting op alles en 20 procent korting op winterjassen. Donderdag is er 15 procent korting op Rene Freres en Signature en vrijdag op Geisha, Zizo en Maicazz. Zaterdag geldt deze korting op het eigen merk, Zoso en Lizzy&Coco. Woensdag en zaterdag zijn er modeshowtjes.

BIJDRAGE JESSICA ROVERS 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief