Vader Arie en zoon Wilbert de Kramer bij hun vernieuwde autobedrijf in Yerseke.
Vader Arie en zoon Wilbert de Kramer bij hun vernieuwde autobedrijf in Yerseke. (Foto: Coby Weijers)

Autobedrijf De Kramer trots op uitbreiding

  Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Het was een grote en spannende operatie, maar de uitbreiding van autobedrijf De Kramer in Yerseke is geslaagd. De werkplaats is nu twee keer zo groot en dankzij deze extra ruimte kan het team meer klanten helpen. Daarmee is autobedrijf De Kramer klaar voor de toekomst.


Bij autobedrijf De Kramer kunt u terecht voor de koop en verkoop van nieuwe en tweedehands auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, aircoservice, verzekeringen en huur en lease van een auto. "We hebben ruim veertig auto's voor de verkoop staan en mensen komen ook vaak met een zoekopdracht", vertelt eigenaar Arie de Kramer. "Dan geven ze hun wensen door en gaan wij op zoek naar een geschikte auto." Het team van autobedrijf De Kramer gaat voor tevredenheid bij alle klanten.

Familiebedrijf

Autobedrijf De Kramer is een familiebedrijf, opgericht in 1970. Inmiddels is de volgende generatie ook vertegenwoordigd in de zaak, vertelt Arie de Kramer. "Mijn zoon Wilbert is vennoot en mijn zoon Dave leidt de schadeafdeling."

De wens om uit te breiden bestond al langer. "We zijn er trots op dat het gelukt is. Het was altijd druk en krap. In de werkplaats is er twintig bij vijfentwintig vierkante meter bijgekomen, dus dat is best behoorlijk. Ook zijn we van vier naar acht hefbruggen gegaan. Zo kunnen we aan meer auto's tegelijk werken. En het staat nu alweer vol iedere dag."

Vijftig

Met de grotere, nieuwe 'jas' kan autobedrijf De Kramer er de komende jaren weer volop tegenaan. Doordat de medewerkers de nieuwste apparatuur tot hun beschikking hebben en continu opleidingen volgen, zijn ze voorbereid op nieuwe ontwikkelingen en technieken die hun intrede doen in de autobranche. Daarnaast komt het vijftigjarig bestaan van de onderneming - in 2020 - langzaam maar zeker in zicht. "Dan gaat er natuurlijk weer wat gebeuren", glimlacht Arie de Kramer.

Autobedrijf de Kramer - Industrieweg 1 - 4401 LA Yerseke - tel. 0113-571699 - email: info@autobedrijfdekramer.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief