Aazet: 'Door innovatie onderscheiden we ons van anderen'

  Bedrijvig Nieuws

KAPELLE – Aazet Kozijnen is al decennia lang hét adres voor kozijnen en zonwering. Sinds 2017 is Hans Murre eigenaar van het bedrijf dat de afgelopen jaren een begrip is geworden in Kapelle en omstreken. Naast een uitstekende service en deskundigheid zet Aazet in op vernieuwing. Kunststof kozijnen en deuren met een onzichtbare lasnaad is één van de laatste trends en nu exclusief bij Aazet verkrijgbaar.


“Het is uniek in Zeeland en het nieuwste van het nieuwste”, laat Hans weten. “Een onzichtbare lasnaad is vooral visueel heel aantrekkelijk en kan alleen gefabriceerd worden met speciale, nieuwe lasmachines. Bovendien beschikken de kozijnen en deuren over een Linktrusion-techniek. Deze is geïntroduceerd door Deceuninck waarmee thermische prestaties nog verder verbeterd zijn.”

Isolatie

Aazet is preferred partner van Deceuninck en dat houdt in dat het bedrijf voldoet aan alle eisen om Deceuninck producten te verkopen en te monteren. “De kozijnen hebben met Neoplus een hele hoge isolatiewaarde. Deceuninck-profielen zijn bovendien uniek, omdat ze als enige met kunststof in plaats van met staal versterkt zijn. Hierdoor is er geen sprake van een koudebrug en komt de kou niet mee naar binnen. We werken met een eigen montageploeg en onze werknemers volgen verplicht elk jaar de nodige cursussen. Een persoonlijke benadering hebben we hoog in het vaandel staan. Bij Aazet krijgt men een eerlijk en deskundig advies. Bovendien geven wij tien jaar garantie op al ons werk.”

Vervolgverkopen

Hans vertelt dat hij bovenop de markt zit om nieuwe ontwikkelingen te signaleren. “De onzichtbare lasnaad heeft de toekomst en omvat een hele nieuwe manier van lassen. Er is nu al veel vraag naar, dus het slaat aan.” Hij is blij met de vaste klantenkring die Aazet in de loop van de jaren heeft opgebouwd. “Als je je klanten goed bedient, heb je veel vervolgverkopen. Ons doel is tevreden, terugkerende klanten."

Innovatie
Het montageteam heeft kennis van zaken en sommige medewerkers zijn hier al decennia lang werkzaam. Wat wij anders doen dan andere bedrijven is dat wij ook beschikbaar zijn voor reparatie en onderhoud. We zijn al vijfentwintig jaar actief op de Zeeuwse markt en staan niet alleen voor kwaliteit, vakmanschap en premium-producten, maar ook voor innovatie. We willen niet net zoals iedereen dezelfde producten aanbieden, maar onderscheidend zijn.”

Aazet Kozijnen en Zonwering – Kloosterpoort 19 Kapelle – 0113 330-333 – www.aazet.nl,

BIJDRAGE JESSICA ROVERS

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>