Adri & Zoon heeft haar eigen zalmfileerderij.
Adri & Zoon heeft haar eigen zalmfileerderij. (Foto: Adri & Zoon)

Op de werkvloer bij Adri & Zoon

  Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - De medewerkers van Adri & Zoon in Yerseke zetten zich enthousiast in om steeds meer mensen te laten genieten van al het lekkers dat de zee te bieden heeft. Om de kwaliteit van haar dienstverlening te blijven garanderen, is Adri & Zoon sinds een halfjaar gevestigd in een gloednieuw bedrijfspand.

Adri & Zoon is een familiebedrijf, in 1983 opgericht door Adri Bruijnooge sr.. "Hij begon het bedrijf met zijn personenauto en aanhangwagen en kocht verse mosselen en schaal- en schelpdieren op de dijk hier in Yerseke en bracht ze naar zo'n tien klanten in heel Nederland", vertelt Marie-Aniek Bruijnooge van Adri & Zoon. Bijna tien jaar later is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Adri jr. Hij staat, samen met zijn vrouw, nog steeds aan het roer van Adri & Zoon.

Eigen beheer
Adri & Zoon is uitgegroeid tot een partner van foodprofessionals voor allerlei delicatessen uit de zee. "Door de jaren heen vroegen klanten steeds vaker naar andere vissoorten en besloot Adri jr. vis te importeren, zoals zalm uit Noorwegen en oesters uit Frankrijk. Nu rijden onze vrachtwagens dagelijks door Nederland, België en Duitsland om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen bedienen. Daarnaast hebben we onze vis- en zalmfileerderij in eigen beheer, waardoor we garant staan voor een professionele manier van fileren en verpakken."

Breed assortiment
Op iedere afdeling stemmen de medewerkers hun diensten af op de behoeften uit de markt. Daarom is Adri & Zoon constant in beweging. "We bieden een breed assortiment aan vis en schaal- en schelpdieren en op elke afdeling werken experts uit de sector. Deskundigheid, hoge kwaliteit en een klantgerichte aanpak zijn voor ons erg belangrijk."

Pensioen
Het bedrijf telt zo'n honderd medewerkers van allerlei nationaliteiten. "We nemen het liefst mensen aan die tot hun pensioen bij ons blijven. We hechten veel waarde aan gemotiveerde en trouwe medewerkers. We investeren graag in ons team door middel van opleidingen, van mbo tot master, zodat onze medewerkers kunnen blijven groeien."
Adri & Zoon heeft duurzaamheid, mens en milieu in een hoog vaandel staan. Zo is het nieuwe pand energiezuinig en klaar voor de toekomst. "Adri & Zoon blijft groeien en we zijn onze trouwe klanten en ons team erg dankbaar dat we deze groei samen met hen kunnen realiseren."

Meer informatie
Kijk voor informatie en openstaande vacatures op www.adrienzoon.com.


DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Technicians

Bergen op Zoom

Meerdere vacatures

Goes

Verzorgende IG

Goes

Operators

Bergen op Zoom

Meerdere vacatures

s-Gravenpolder