De medewerkers van Van der Rest kunnen allerlei werkzaamheden uitvoeren.
De medewerkers van Van der Rest kunnen allerlei werkzaamheden uitvoeren. Foto: Van der Rest

Van der Rest biedt persoonlijk contact en service op maat

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

KATS/WEMELDINGE - De jachthavens van Kats en Wemeldinge liggen aan een Nationaal Park, de Oosterschelde, dus dat zegt genoeg over de schoonheid van de omgeving. Het enthousiaste team van Van der Rest Jachthavens beheert deze twee locaties en biedt watersporters service op maat. "We kunnen de klant helemaal ontzorgen", vertelt directeur Adrienne Vermin, "maar wie dat prettig vindt, heeft de vrijheid om zaken zelf te regelen."

Met haar jarenlange ervaring en uitgebreide diensten kan Van der Rest eigenaren van motor- en zeiljachten en andere pleziervaartuigen met alle voorkomende zaken helpen. Het bedrijf, opgezet door echtpaar Van der Rest, heeft haar jachthaven in Kats begin jaren '70 gebouwd. Toen er zo'n 25 jaar geleden ruimte vrijkwam bij het sluizencomplex van Wemeldinge lukte het Van der Rest om hier haar tweede haven te ontwikkelen.

Persoonlijk

Beide locaties trekken door de mooie ligging, direct aan de Oosterschelde, zowel vaste gebruikers als passanten aan. Zij verliezen geen tijd door wachttijden voor bruggen en sluizen en zitten meteen op het open water. 

De haven van Kats is met haar 140 ligplaatsen kleiner dan de 525 ligplaatsen tellende haven van Wemeldinge. "Kats trekt meer gasten die van rust houden", vertelt Adrienne Vermin. Zij is zelf ook fervent watersporter en al bijna dertig jaar verbonden aan Van der Rest, inmiddels als directeur. "Naast de service op maat vinden we het persoonlijk contact met de gasten belangrijk."

Vaarplezier

Het team van Van der Rest bestaat uit zo'n 25 personen. "We zoeken nog een allround medewerker en werkvoorbereider." Samen zorgen de personeelsleden ervoor dat de jachthavens in goede conditie zijn; met ruime ligplaatsen, net sanitair en vele voorzieningen, zoals fietsverhuur, wasserette en speeltuin. Ook winterstalling, onderhoud en reparaties verzorgt Van der Rest. Van motorcheck tot complete interieurverbouwing voert de onderneming uit. Voor eigenaren die minder tijd hebben, en bijvoorbeeld elders in het land wonen, kan Van der Rest alles uit handen nemen. De medewerkers halen het jacht aan het einde van het seizoen uit het water, verzorgen het onderhoud en de stalling en leggen 'm in het voorjaar weer in het water, klaar voor gebruik en voor een nieuw seizoen vaarplezier.

Kijk voor meer informatie, zoals de vacatures, op www.vdrest.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief