Afslanken en gezond eten.
Afslanken en gezond eten. Foto: Body-line.nu

Afvallen vs afslanken, wat is het verschil?

Door: Uitgeverij de Bode bv Bedrijvig Nieuws

GOES - Ondanks dat de termen vaak door elkaar worden gebruikt, is er een cruciaal verschil tussen afslanken en afvallen. Bij de een gaat het namelijk puur om gewichtsafname, ongeacht waar dat hem in zit, en bij de ander gaat het om de vermindering van vet, maar ook de toename van spieren. Maar wat is nu goed?

Afvallen is tijdelijk en resultaatgevoelig. Wanneer afvallen het doel is wordt er vaak alleen maar gekeken naar de weegschaal. Iets waar wij een beetje allergisch voor zijn, want het getalletje dat je daar ziet zegt gek genoeg niet veel over je gezondheid. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je zwaarder bent dan gemiddeld, maar dat je ook veel gespierder bent. Dan heb je dus totaal geen reden om af te vallen. Anderzijds kan het zijn dat je tijdens het veranderen naar een gezonde levensstijl wél bent afgevallen in vet, maar juist bent aangekomen in spieren. Dat is een ontzettend goed teken en zou juist het doel moeten zijn.

Dieet
Voor het afvallen is een dieet nodig en dat staat vrijwel altijd gelijk aan een tijdelijke gewichtsafname. Wanneer je stopt met het dieet en teruggaat naar de oude leefgewoonte zul je weer aankomen in gewicht en uiteindelijk niks opschieten. Dat is de reden dat bij ons alles draait om afslanken.

Afslanken voor lange termijn

Vind jij het belangrijk om beter in je vel te zitten en vooral voor de komende jaren een mooi resultaat neer te zetten waar je volledig achter staat? Op een prettige manier afslanken in een omgeving waar je je vertrouwd voelt en waar we samen aan jouw persoonlijke plan werken? Dan zit je bij Body-line.nu helemaal goed. Wij zorgen dat je door middel van lymfedrainage en elektrostimulatie vet afvoert en tegelijkertijd spieren opbouwt. Zo ben je zelfs in de avond op de bank nog aan het afslanken door het zogenoemde 'afterburn-effect'.

Levensstijl
Persoonlijk en transparant met een gezonde levensstijl voor langdurig resultaat.

Ook al gaat het soms minder snel dan je zou willen, ook de kleine stapjes tellen. Die zorgen er juist voor dat jij jouw doel op de lange termijn haalt en dat je op een verantwoorde manier afslankt.
We gaan aan de slag met gezonde voeding, een vorm van beweging die bij jou past en waar jij veel gelukkiger van gaat worden.

Afspraak
Een gezonde levensstijl op een lekkere manier en dan ook nog eens afslanken. Meer wil je toch niet?
Maak een proefafspraak  en kom het zelf ervaren!

Van Dusseldorpstraat 1-11, 4461LT Goes.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief