Vroonland bakt beste speculaas van Zeeland
<p>Vroonland de Echte Bakker scoorde het beste van Zeeland bij de Beko speculaaskeuring.</p>

Vroonland de Echte Bakker scoorde het beste van Zeeland bij de Beko speculaaskeuring.

(Foto: )

Vroonland bakt beste speculaas van Zeeland

  Bedrijvig Nieuws

YERSEKE - Het gevulde speculaas van Vroonland, De Echte Bakker én zijn speculaasjes met amandelen zijn top! Bij de Beko Speculaaskeuring op 8 en 9 oktober in Meppel scoorde Vroonland met deze producten een 8,65 en een 7.93 en was daarmee de beste van Zeeland.


Vakspecialisten spraken vooral lovend over de smaak en eet eigenschappen van het gevuld speculaas van Vroonland en beoordeelden die met de hoogst haalbare score; een 9! Ook het totaalbeeld van het product was dik in orde waarmee een score van 8,68 punten in de wacht werd gesleept.

De speculaasjes met amandelen gaven op smaak en aroma een 8; een prachtige score. De consumentenjury had ook een stem in het geheel. Zij vonden de prijs-kwaliteitverhouding van zowel het gevulde speculaas als de speculaasjes met amandelen van Vroonland mooi in overeenstemming. Daarnaast beoordeelden zij ook de verpakking als zeer aantrekkelijk.

Wouter en Willeke Vroonland zijn erg blij met deze mooie prijs. Wouter: “We doen vaker mee met een wedstrijd of competitie. Natuurlijk gaan we voor de prijzen maar we doen ook mee om ervan te leren. Als we een product voor de keuring in moeten leveren gaan we eerst oefenen en bijvoorbeeld verschillende soorten spijs uitproberen. Deze keer resulteert het in de beste gevuld speculaas én speculaasjes met amandelen van Zeeland. Daar zijn we echt heel blij mee.”

Vroonland de Echte Bakker
Kerkplein 2, 4401 ED Yerseke
0113 571 494
www.vroonland.echtebakker.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;