Foto: Jessica Rovers

Elektro Lamper Yerseke verhuisd naar nieuw pand

  Bedrijvig Nieuws

YERSEKE – Elektro Lamper heeft voor het eerst de deuren geopend van de nieuwe winkel in Yerseke, waar voorheen de Rabobank gevestigd was. De elektronicawinkel is al sinds 2009 een begrip in het dorp. Niet alleen kunnen mensen hier terecht voor al hun wit- en bruingoed, ook is de vestiging in Kapelle van Elektro Lamper voorzien van een breed assortiment aan elektronische producten.


Ellen Lamper, die samen met haar broer de nieuwe winkel runt, vertelt dat haar ouders meer dan vijfentwintig jaar geleden startten met het bedrijf in Kapelle. “Ik ben ermee opgegroeid”, vertelt Ellen Lamper. “Ik heb de hotelschool gedaan, maar wilde op een gegeven moment toch iets anders doen. De stap naar het bedrijf was snel gemaakt. Het werk kwam vroeger regelmatig aan de eettafel ter sprake, dus voor mij was het makkelijk om er in te rollen. Ik heb nog wel een aantal cursussen gevolgd, beurzen bezocht en mij ingelezen in de laatste ontwikkelingen. Dat doe ik eigenlijk nog steeds, want we willen up to date blijven en blijven aansluiten op de vraag van de klant.”

Schilderij

Volgens Lamper zijn er met name op het gebied van televisies veel innovaties. “Er is ieder jaar wel wat nieuws. Die ontwikkelingen staan nooit stil. Zo hebben we nu een televisie in ons assortiment die je ook als schilderij kunt gebruiken. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende lijsten en afbeeldingen waardoor de televisie volledig integreert met het interieur.”
De concurrentie van internetverkoop is wat Lamper betreft wel aanwezig, maar Elektro Lamper biedt meerwaarde door de service die de zaak verleent. “We adviseren de klanten en begeleiden hen bij het maken van de juiste keuze. Een apparaat kan ook thuisbezorgd en aangesloten worden. Bovendien zijn wij één van de weinige elektronicazaken die zelf de reparaties, in eigen beheer, uitvoeren. Mijn broer is monteur en samen met twee werknemers vormen zij de buitendienst.”

Stofzuiger

Lamper is heel blij met het nieuwe pand. “Mijn vader heeft de hele verbouwing geleid en er is ontzettend hard gewerkt. We hebben in juli de sleutel gekregen en zijn in augustus begonnen met de verbouwing. Alles is op de schop gegaan. Er zat een enorme kluisdeur in het pand, waar nu het magazijn is. We zaten eerst in een kleiner huurpand, dus we zijn er qua ruimte erg op vooruit gegaan.” Om de verhuizing te vieren zijn er tal van openingsacties. Zo zijn verschillende artikelen extra scherp geprijsd en is er een leuke inruilactie. “Wie de oudste stofzuiger inlevert, krijgt het aankoopbedrag van een stofzuiger ‘Hetty’ of ‘Henry’ terug. Ik ben heel benieuwd uit welk jaartal de oudste stofzuiger zal komen.”

BIJDRAGE JESSICA ROVERS

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>