KV Volharding verliest in Terneuzen

YERSEKE - Na de grote nederlaag van vorige week was Volharding erop gebrand vandaag te winnen van Luctor.

In de beginfase van de wedstrijd deden beide teams niet voor elkaar onder, maar bij 5-2 wist Luctor een gaatje te slaan. Bij een stand van 5-6 wist de ploeg uit Yerseke voor het eerst de voorsprong te pakken en ging het weer gelijk op. Vlakt voor rust wist Luctor nog een aantal kansen te benutten, waardoor beide teams met een ruststand van 9-7 de kleedkamer in gingen. Na de rust wist Luctor het verschil te vergroten tot 11-7. Dit gat bleek achteraf niet meer te dichten door Volharding. Volharding bleef scoren, maar de thuisploeg deed dat ook. Eindstand: 17-14.

Doelpunten: Niels Christiaanse 5, Jacco Goedheer en John vd Have ieder 3, Michelle van Hijfte, Sanne Jansen en Denise Vleugel ieder 1.