Afbeelding

Elf podiumplaatsen voor Olympia Kapelle

Sport en vereniging

KAPELLE - Afgelopen zaterdag hadden vijf teams van de springgroep van Olympia Kapelle hun ABC regiospringwedstrijd in Bergen op Zoom. We kwamen maar liefst met elf bekers thuis, allemaal 1e plaatsen.

Ieder in hun categorie konden ze prijzen winnen op de onderdelen Airtumbling, Tafel, Pegasus en de Minitrampoline. Dat kan in A, B of C niveau waarvan het A niveau het hoogste niveau is.

In de ochtendwedstrijd was het de beurt aan het meisjes jeugdteam 9-12 jaar. Dit team bestaat uit: Rebecca, Lyonne, Brenda, Sanne, Jada, Yara, Annika, Lisa en Iris. Zij werden 1e op minitrampoline (B) Pegasus (C) en Airtumbling (B). Op Airtumbling zijn ze zelfs gepromoveerd naar het hoogste A niveau! Dat wordt nog veel oefenen voor de volgende wedstrijd want het niveau wordt iedere keer weer hoger. Ook namen ze de wisselbeker voor de hoogste dagscore mee in het B niveau. Fantastisch!

Het meisjesjuniorteam 10-16 jaar (Noa, Charlotte, Amy, Isa, Angela, Meike en Julia) namen ook drie bekers mee naar huis, zij werden 1e op Minitrampoline (A), Pegasus (B) en Tafel (C). Super knap want op het onderdeel Tafel deden ze pas voor de 2e keer mee en lieten ze prachtige sprongen zien.

Het Seniormixteam (Amber, Melanie, Anne, Sanne, Thom, Jonard, Sam en Damian) werd 1e op Minitrampoline (A) Pegasus (B) en Tafel (B). Met het onderdeel Tafel zijn ze gepromoveerd naar het hoogste A niveau. Met hun moeilijke sprongen, waaronder dubbele salto's lieten ze zien dat ze dat ook echt verdienden!

Het Mixteam (Sintayehu, Giovanni, Kim, Janelle, Tessa, Renske, Manon, Lieke en Inge) behaalden een 1e plaats op minitrampoline (C).

Het meisjesteam 10-16 jaar (Kim, Janelle, Tessa, Renske, Manon, Lieke, Inge en Chantij-li) behaalde een 1e plaats (C) op het onderdeel Pegasus. Heel knap van iedereen al jullie harde werken is beloond.

De jongste en oudste springgroep trainen iedere dinsdagavond in gymzaal Molevate in Kapelle.

Voor meer informatie, foto's en filmpjes kijk op de website van GV Olympia Kapelle, Facebook, Instagram of het Youtube kanaal.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief