KV Volharding verliest van OJC’98 in Tilburg

YERSEKE - Na de winstpartij van vorige week tegen ZKV (13-6), speelde KV Volharding deze week uit tegen de nog onbekende tegenstander OJC'98 te Tilburg.

Het duurde lang voordat de score werd geopend. Uiteindelijk was het de thuisploeg die het eerste doelpunt maakte. De eerste helft verliepen de aanvallen bij de ploeg uit Yerseke niet soepel; er werden veel kansen gecreëerd, maar deze werden onvoldoende benut. Ruststand: 5-5. De tweede helft kwam de ploeg uit Tilburg beter in het spel en liepen zij gestaag uit naar een verschil van vijf doelpunten. Toch wist Volharding zich terug te knokken tot 13-12, waardoor de wedstrijd weer open lag. Uiteindelijk was het OJC'98 die in de slotfase een eindsprint wist te trekken, waarna de gasten met een eindstand van 16-12 zonder punten terug naar Yerseke keerde.

Doelpunten: Niels Christiaanse 6, Sanne Jansen 3, Roxanne Blanckaert, John van der Have en Denise Vleugel ieder 1.