De virtuele topscorer Robin Boogaard hier in actie tegen de Patrijzen.
De virtuele topscorer Robin Boogaard hier in actie tegen de Patrijzen. (Foto: F. van Pagee)

Rillandia boekt monsterscore tegen DwO'15

  Sport en Vereniging

REIMERSWAAL/ KAPELLE - Op zaterdag 23 november werden de kaarten maar weer eens geschud, dit als het gaat om de posities op de ranglijst. Enkelen hielden stand, waar andere clubs zakten of juist de opwaartse lijn door trokken.


Yerseke-SSV’65 0-2

(Rick Jonker 0-1, Erwin van der Linden 0-2): Yerseke misschien minder verrassend gezien hun behaalde resultaten op sportpark 'Cleijn Moercken', vooralsnog laat de eerste thuiszege op zich wachten en verloor het met 0-2 van S.S.V.'65. Hierdoor het vissersdorp afgezakt naar 'het rechter rijtje' op een 8e positie.

Klundert-Krabbendijke 3-0

(Ramon Frijters 1-0, Jeffrey van Wingerden 2-0, Grace Kitenge 3-0): Krabbendijke boekte 'ondanks een overwicht in de 2e helft' geen gewenst resultaat tegen Klundert uit wat op de 2e positie staat genoteerd. Te veel foutjes met ditmaal ook niet de gewenste afronding leverde een 3-0 eindscore op. Een teleurstellende start in de 2e periode met een 8e positie op de ranglijst.

Kapelle-ST Luctor/Heinkenszand 0-0

Kapelle weerstond een poging op 'het heroveren van de koppositie' door Luctor/Heinkenszand, een half uur zelfs in ondertal doordat Reinier Goedemondt tweede gele kaart ontving en dus vroegtijdig het speelveld moest verlaten. Het gelijke spel dan ook gevierd als een overwinning, zo niet de aanval te niet gedaan.

Waarde-Kruiningen 1-3

(Stef Dane 0-1, 1-2, 1-3, Stefan Dijl 1-1): Kruiningen bleek te sterk voor de naastgelegen sportclub Waarde, Stef Dane met drie treffers een groot aandeel in de 6e zege van het seizoen. Wel blijft de achterstand op koploper SPS 4 punten doordat ook zij wonnen. Waarde op de 9e positie mede door de vele gelijke spelen.

DwO’15-Rillandia 0-8

(Mike Brevoord 0-1, 0-4, 0-5, Diedrik Noordam 0-2, Wessel In de Weij 0-3, 0-8, Robin van Bavel 0-6, 0-7): Rillandia misschien wel de verrassing van deze speelronde met de 0-8 uitzege op DwO'15, van de laatste 5 wedstrijden werden er 4 gewonnen en is de opwaartse weg reeds zichtbaar in de rangschikking. Door de ruime zege over DwO'15 heen naar een virtuele 6e positie, dit door een beter doelsaldo.

Stavenisse-Wemeldinge 4-3

(Maurick Steenhard 0-1, Adriaan Jansen 1-1, 2-4, Maarten Pilon 1-2, Jos van der Jagt 2-2, Erik de Rijke 3-2, Jan Warbout 4-3): Wemeldinge scoorde er één minder dan de thuisclub, wat hen 'de das om deed' naast misschien wat dikkere kleding voor de koude wind van afgelopen zaterdag. De 8e virtuele positie voor hun tegenvallend met 10 behaalde punten.

ST Hoedekenskerke/Kwadendamme-Hansweertse Boys 5-0

(Jesse Kaptein 1-0, 3-0, 4-0, 5-0, Emiel Almekinders 2-0): Hansweertse Boys met twee zeges op zak, moest afgelopen zaterdag zijn meerdere erkennen in de samenstelling. Voor Jesse Kaptein een hoofdrol weggelegd met zijn 4 treffers. Het blijft op de 11e en voorlaatste positie met 3 punten voorsprong op hekkensluiter Wolfaartsdijk.

Topscorerslijst: 1. Robin Boogaard (Kap) 9 doelpunten; 2. Reinier Goedemondt (Kap), Steffan van Houte (Kru), Wessel In de Weij (Ril) en Maarten Pilon (Wem) 8 doelpunten; 6. Elco Jansen (Kra) 7 doelpunten; 7. Mike Breevoord (Ril) 6 doelpunten; 8. Arjen de Koeijer (Yer), Steven Fitsch (HB), Stef Dane (Kru) en Robin van Bavel (Ril) 5 doelpunten

Programma 30 november
Hansweertse Boys-Sc Waarde
Smerdiek-Wemeldinge
Rillandia-SPS
Kruiningen-ST Hoedekenskerke/Kwadendamme
Krabbendijke-Kogelvangers
VCK-Kapelle
MZC'11-Yerseke

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>