Leen Wisse 75 jarig jubileum.
Leen Wisse 75 jarig jubileum.

Feest bij de sportgroep 55 plus van Olympia Kapelle

  Sport en Vereniging

KAPELLE - 15 jaar geleden zijn alle leden uit de gemeente Kapelle uitgenodigd om een sport- en fittest te doen met het doel om deze doelgroep (meer) aan het sporten te krijgen. Dit onder de noemer GALM: Groninger Actie Leven Model. Hieruit zijn twee sportgroepen ontstaan die na twee jaar zijn aangesloten bij Gymnastiek Vereniging Olympia Kapelle.


Afgelopen donderdag vierden deze groepen hun 15-jarig bestaan. Twee studenten van het CIOS in Goes hebben een leuke sportles verzorgd en na afloop werd er gezellig koffie gedronken en het jubileum gevierd.

75 jaar lid

Ook werd Leen Wisse nog in het zonnetje gezet. Hij is als 7-jarige lid geworden van deze vereniging en nog altijd lid. Dit jaar maar liefst 75 jaar lid! Ook dat moest natuurlijk gevierd worden.

Vrijblijvend komen kijken

De groepen zijn elke donderdagochtend te vinden in Sporthal Het Groenewoud. Docente Mieke Vleugel verzorgt de sportlessen met een gevarieerd aanbod: een goede warming-up, daarna een gedeelte waarin gewerkt wordt aan de conditie (bijv. op muziek, (bal)spel, badminton etc.) en een gedeelte waarin aan de spieren wordt gewerkt (verstevigende- en lenigheidsoefeningen) en vervolgens een cooling down. Een groep waarbij plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Maandelijks wordt er gezamenlijk koffie gedronken en in de zomermaanden wordt er ook wekelijks gefietst.

U bent altijd welkom om vrijblijvend te komen kijken bij een van de lessen. Want hoe meer zielen, hoe meer plezier in bewegen.
En denk nooit dat u te oud bent om te sporten: er zijn zelfs leden van 80 jaar die wekelijks zeer enthousiast mee doen. Iedereen kan sporten in zijn/haar eigen tempo.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant

Teamleider Verwerking

Steenbergen

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Verpleegkundigen

Goes

Voegers

Zeeland en West-Brabant