De kerstrepetitie in 2018.
De kerstrepetitie in 2018. Foto: Suus Hartman

Openbare kerstrepetitie van showkorps 'Jonge Kracht'

Sport en vereniging

KAPELLE - Na een jaar vol optredens en een eigen Taptoe in juni 2019, sluiten we het jaar 2019 af met ons jaarlijkse Kerstoptreden op 18 december om 19.30 uur.

Deze keer houden we het niet in ons eigen clubgebouw langs de spoorlijn, maar in de binnentuin in het “Cederhof” in Kapelle. De datum, waarop dit gebeurd is woensdagavond 18 december vanaf 19.30 uur tot ongeveer 20.30 uur. We nodigen hierbij familie, vrienden, donateurs en belangstellenden uit om te komen kijken en te luisteren! De avond staat onder leiding van onze dirigent Peter Reijerse. Het wordt vast weer een mooie, sfeervolle Kerstavond vol muziek! We zouden het fijn vinden als u er bij kunt zijn! Na afloop is er gelegenheid om met de muzikanten een praatje te maken! Voor meer informatie over onze vereniging kunt u kijken op onze website: www.jongekrachtkapelle.nl

 

Instrument bespelen
Mocht u belangstelling hebben om een instrument te willen leren bespelen, dan kunt u op deze avond hierover wat informatie meenemen over de mogelijkheden bij ons korps. U kunt dit ook telefonisch opvragen bij Suus Hartman, tel. 0113-215118 of via de website info@jongekrachtkapelle.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief