Tim van de Plasse (Sparta JO12) hier in actie tegen zijn voormalige club ADO Den Haag.
Tim van de Plasse (Sparta JO12) hier in actie tegen zijn voormalige club ADO Den Haag.

Hoofdrol voor Tim van de Plasse in recorduitslag voor Sparta JO12

  Sport en Vereniging

YERSEKE - Nadat Ajax JO12 vorige week in het grote nieuws kwam met een recorduitslag, koos Jim Camphens de hoofdtrainer van Sparta JO12 ervoor om hierin de uitdaging te leggen voor zijn team.


Voor Ajax dat in de jeugd veelal boven de andere clubs uitsteekt, werd de zege van 51-1 op de talenten van MVV breed uitgemeten in de pers. Ook Sparta reeds bekend om haar jeugdopleiding, zo werden zij bestempeld als één van drie beste jeugdopleidingen uit Nederland het afgelopen seizoen. Met Fortuna Sittard als tegenstander, een op papier mindere tegenstander moest Camphens echter iets bedenken om zijn team op scherp te krijgen. Ditmaal zoveel mogelijk doelpunten maken met een poging het record te verbreken. Hierin slaagden zij wat er voor zorgde dat ook zij in het grote nieuws verschenen, zelfs 'Hart van Nederland' schonk er aandacht aan. Het werd uiteindelijk vastgesteld op een eindscore van 52-0, ook de tellers hadden het niet gemakkelijk door de spelvorm, namelijk 'Twin Games' die op twee veldjes gelijktijdig worden gespeeld.

Hoofdrol
Hoofdrol voor Tim van de Plasse . Met maar liefst 12 doelpunten eiste Tim van de Plasse uit Yerseke de hoofdrol op in het aantal gemaakte doelpunten, de spits van Sparta JO12 bezig aan zijn tweede seizoen voor Sparta kwam anderhalf jaar geleden over van ADO Den Haag waar hij één seizoen speelde.

Doelpuntenmakers
Alle doelpuntenmakers zijn: Tim van de Plasse 12, Sam van der Velden, Santi Laguna Burgos en Thijmen Romers (allen 5), Onur Yakici, Silva Neves en Stijn Pluijmers (allen 4), de overige doelpunten werden gemaakt door Marlon Silva Neves, Jason Inocencio, Casey Cruz, Jack Zwinkels, Eternal Barron, Owen Klaaijsen, Sven Fransen, Jairo Ramakers van Praag, Quenay Soewarte waarvan we geen directe aantallen hebben.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>