Brons voor Noa van Boven.
Brons voor Noa van Boven.

Turnster Noa van Boven wint brons op 1e kwalificatiewedstrijd

  Sport en Vereniging

KAPELLE - Afgelopen zaterdag was de 1e kwalificatiewedstrijd voor zes turnsters van GV Olympia Kapelle die uitkomen in de 5e divisie en D2. De 1e uit een serie van drie: komende zaterdag en de week daarop zijn er ook nog 1e kwalificatiewedstrijden. Middels twee kwalificatiewedstrijden kunnen de turnsters zich plaatsen voor de regiofinale en toestelfinales.


In de vrije keuzeoefenstof 5e divisie Junior F heeft Noa van Boven een bronzen medaille gewonnen. Met een prachtige balk (1e) en vloer (2e) met hoge punten wist ze een mooie 3e plaats te behalen, na blessureleed van de laatste tijd is dat dan ook dik verdient. Anouk Dekker werd in dezelfde categorie 10e. Anouk had twee fantastische onderdelen met een 2e plaats op de balk en een 4e plaats op de vloer. Helaas gingen de toestellen brug en sprong minder goed, waardoor ze zakte in het klassement. In de voorgeschreven oefenstof categorie Pupil 2 D2 wist Noémi Cappon een 8e plaats te behalen en Selina de Leeuw kwam daar vlak achteraan met een 10e plaats. Beide turnsters hadden een hele goede vloeroefening met hoge punten: Noémi werd 2e op vloer en Selina 3e.
In de categorie Pupil 1 D2 wist Quinty Hendrikse een 11e plaats te behalen met haar beste onderdeel een 2e plaats op sprong. Céline Smallegange eindigde op de 18e plaats: ze had een beetje pech op de vloer wat haar 4 punten aftrek kostte.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant

Teamleider Verwerking

Steenbergen

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Verpleegkundigen

Goes

Voegers

Zeeland en West-Brabant