De start van de Azencross 2019.
De start van de Azencross 2019. (Foto: Huib Boogert)

Racketcentrum Kapellecross in Kapelse bos

  Sport en Vereniging

KAPELLE - Op zondag 23 februari organiseert JARO in samenwerking met AV’56 wederom een veldloop op het prachtige parcours om en in het Kapelse bos. Start en finish op het veldje naast de scouting.


Er zijn deze middag hardloopwedstrijden voor 3 groepen. Om 14.00 uur starten de allerjongsten t/m 8 jaar voor een zogenaamde Bambinicross over 580 meter.
Daarna is het de beurt aan de iets oudere jeugd, hardlopers voor wie een lange cross nog een beetje ver is en de echte specialisten op de middenafstand. Zij kunnen zich uitleven tijden de Promotiecross over bijna 2 km en starten om 14.15 uur.
Tot slot het klapstuk van de middag om 14.30 uur: de Azencross over 7740 meter of te wel 4 ronden. Iedereen vanaf 14 jaar mag aan deze wedstrijd meedoen, maar overschat jezelf niet. Het is een loodzwaar parcours met aan het einde van elke ronde de hellingen in het park naast de scouting. De organisatie adviseert minder goed getrainde hardlopers om dan voor de Promotiecross te kiezen.
Deelname aan deze cross is gratis en voor alle deelnemers is er een medaille. Bovendien krijgen de beste 3 atleten v/m bij de Bambini – en Promotiecross een extraatje tijdens de podiumceremonie. Bij de Azencross is er voor de beste 5 vrouwen en mannen een enveloppe met inhoud en ook zij worden na afloop gehuldigd.

Inschrijven
Inschrijven voor deze wedstrijd kan tot 22 februari 20.00 uur via jacroose@hetnet.nl met vermelding van naam, vrouw of man, afstand, geboortedatum, club of woonplaats. Voorinschrijven wordt om organisatorische redenen op prijs gesteld, maar als het niet anders kan is inschrijven ter plaatse mogelijk tot een half uur voor jouw wedstrijd.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant

Teamleider Verwerking

Steenbergen

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Verpleegkundigen

Goes

Voegers

Zeeland en West-Brabant